Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud se sametový revolucionář setkal s odporem nebo nedejbože s někým, kdo nevzýval majestát Václava Havla, nikdy se příliš nezajímal o kvalitu oponentových argumentů, nýbrž o jeho kádrový profil. Pak pomocí propagandy a řízené dehonestace tohoto člověka ničil. Pokus o stejné metody je vidět i v tomto článku, díky bohu se však již nepíše rok 1990 ale 2014 - nyní je takovéto počínání údajných demokratů spíše k smíchu. My prostě chceme vědět, co na argumentech vojenského experta nesedí, pokud k jeho argumentům nic nemáte, je třeba je respektovat !!

16 1
možnosti
KV

V povalecnem Nemecku byvalii naciste slouzili v Bundesweru, vedoi vyzvednou sluzbu a pracovali ve vysokych statnich funkcich. I jeden spolkovy kancler byl clenem NSDAP. V Rakousku zase meli presidenta dustojnika wermachtu, ktery se podilel na vyhlazovacich akcich na .Balkane ! Takze autore jen pindate !

12 1
možnosti
Foto

Kdežto náckové, kteří se uchýlili do NDR, vstoupili do služeb Stasi.

5 1
možnosti
JC

Jak to chcete, prosím, provést, realizovat? Nějaká petice třeba ....?

3 0
možnosti
Foto

Říkali nám Rudej teror, Gottwaldovi derviši,

my jim za to postavíme, my jim za to postavíme

šibenici nejvyšší.

4 1
možnosti
LP

Kecy. Na Bory nezavírali "hodné kluky" za blbé vtipy. Tam šli ti, co už měli nějaký ten škraloup za sebou. Recidivisté!

12 8
možnosti
Foto

Voni Pecho vědí o té době kulový.

Vy jste tam dělal bachaře, že to víte?

6 6
možnosti
VK

Pan Hermánek vám možná v jednom ze svých příštích sáhodlouhých, krátkých blogů vysvětlí, že kontrarozvědka není nic proti ničemu,

12 1
možnosti
PH

P56a15v86e56l 53H81e92k

4. 8. 2014 18:22

V poválečným Německu byli aktivní náckové všude. První západoněmecký kancléř Konrad Adenauer také do svých kabinetů a vysokých vládních funkcí povolal četné nacisty, prý odborníky, bez nichž se údajně nemohl obejít. Že v západním Německu chyběli v roce 1949 odborníci v oblasti státní správy a práva, je pochopitelné, když uvážíme, že nacisté všechny schopné vyhnali do exilu nebo strčili do koncentračních táborů, kde většina z nich nepřežila. ( Ota Filip )

 Nicméně, pod 25 letech bychom se už také mohli obejít bez komoušů a estébáků.

6 1
možnosti
JS

Vojenská kontrarozvědka fungovala a funguje dodnes, jen má malinko jiné priority. Dělají tam mnohdy stejní lidé jako tehdy, mají stejné metody práce. Dělají špinavou práci ale to už tak chodí. Nic s tím nenaděláte

6 3
možnosti
ZH

R^

Ten udavač by měl zmizet, to je pravda.

6 8
možnosti
ZS

Jak víte, že to byl udavač, protože to Ziegler napsal

7 0
možnosti
JZ

Zdejší diskutující kremlofilové mohou psát, co chtějí, ale to je tak jediné, co mohou dělat. Na nich totiž vůbec nezáleží.;-D

10 15
možnosti
PH

Ale za to jste přeci pane Zieglere bojoval ne, aby se lidé mohli svobodně vyjadřovat a nyní je třeba najednou správně komunisticky s nimi zatočit. Doufám, že se nenazýváte demokratem, to byste všechny demokraty urazil.

23 5
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,87
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz