Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Blogger Petřik nelhal. Do 1.9. 1939 se Stalin nezmocnil ani toho území, které patřilo carskému Rusku, co se Haliče týče, tak Wikipedie tvrdí následující:  Po první světové válce byla celá tzv. Východní Halič připojena k Polsku (1919). Po vypuknutí 2. světové války oblast obsadil Sovětský svaz (1939–1941), poté Německo (1941–1944) a poté opět Sovětský svaz (1944)

6 1
možnosti
RK

Karma...R^. Víte, autore, když by dle Žirinovského vymazali rusáci Polsko a Pobaltí z mapy, tak to by bylo tak, že občany těchto lokalit pozvou na Krym a do Soči a jako gumou je jen vymažou z mapy. Oni by uřčitě nevraždili jak to dělají teď na Ukrajině.....ONI jsou hodní ..............

2 4
možnosti
MP

Žirinovskij je velmi známý extremista. On Rusy nezastupuje. On není Rusko.

3 2
možnosti
MP

Ukrajinský zákaz pomoci raněným mluví za vše...!!!!!!

5 0
možnosti
JZ

Ukrajina pomoc přijala.

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

MP

Ukrajina hrozí, že nepustí vozidla s potravinami. Najednou jsou v této oblasti potraviny. Najednou tam Kreml chce poslat svou pomoc. Proč až ted? Proč odmítá pomoc SVÝM lidem?

2 0
možnosti
MP

RvRvRvNevšim sem si, že by někdo hrozil válkou. Ba naopak, velmi diplomaticky upozornil ten krutý Putin, že by udělal něco neodvratného, nepřestanou-li ukrajinské provokace, placené západem a EU. On válku začít nechce, on ne. Kdo tu stále provokuje, není skutečně on. Ale slepý nikdy neuvidí, i kdyby svítil reflektor.

7 8
možnosti
Foto

jinak zdravý? Žirinovskij je politický trotl, něco na způsob našeho Sládka ale asi tak třetí mocnina.

12 0
možnosti
JZ

Tento trotl byl ve funkci místopředsedy Státní dumy. Na východě Ukrajiny musí skončit ruské provokace, pak bude klid.

7 7
možnosti
  • Počet článků 3326
  • Celková karma 25,24
  • Průměrná čtenost 1805x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz