Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

S panem Fojtíkem jsem s jeho názory co se týká Ukrajinsko -Ruského konfliktu takřka zásadně nesouhlasil ale přesto mi připadá nevhodné , že ho majitel zdejšího blogu vyautoval. A ještě podivnější mi ovšem připadá tato reakce a tento příspěvek od pana Zieglera. Pan bloger Ziegler je autorem mnoha a mnoha velice kontraverzních příspěvků, kde vyjadřuje své a zase jenom své pravdy bez zrnka objektivity a bez snahy pochopit názor ostatních diskutujících. Jeho kritika jde někdy až za hranu a přesto nemá s majitelem tohoto blogu sebemenší problém. Trochu divné , zdá se.

13 1
možnosti
KH

K33a38r15e93l 52H59a75n46á18k

2. 10. 2014 14:32

Dobře jste to napsal. Vypadá to, že se zase vrací doba, kdy pravidla platí jen pro některé.

2 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

PP

Tak tak, je az s podivem kolik lidi si porad mysli ze media jsou automaticky verejnopravni a maji "vuci narodu povinnost psat pravdu". Opak je voditkem k samostatnosti mysleni.

4 0
možnosti
JH

To chce klid! Po volbách i panu šéfredaktorovi Pleslovi klesne a soudruzi v zastupitelstvu zlínského kraje budou mít zase klid na práci...Hrdinní antikomunisté zase dotáhnou na náměstí klec s transparenty a budou držet hladovku. Škoda,že Ziegler je až z Budějic, přispěl bych mu na jízdenku.;-D

5 2
možnosti
MK

U nás komunisty nemáme v lásce  a to komunisté se socialisty na kraji předvedli jim bude po zásluze spočítáno.

4 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

LC

Soudím jenom podle fotky pana autora, ale připadá mi na to příliš mladý. Můžete své tvrzení nějak dokázat?

1 0
možnosti
Foto

Velmi rozumné Jane, a vůbec nechápu tu hysterii některých kolegů o demokracii,  svobodě názorů a slova. Zmiňovaného blogera to zřejmě zachránilo před infarktem, neboť se už ty jeho denní hysterické bláboly nedaly nejen číst, ale zabíraly místo pro blogy "normálních" pisatelů.;-(Ode mneR^.V

6 2
možnosti
JP

Propagandistická cvíčení už tady byla za bolševika. Nikdy v životě nedám zapravdu těm, kdo si myslí, že jsou jejími jedinými nositeli. S takovými hlupáky nekomunikuji. Je mi jich líto. Jenom duševní mrzák potřebuje vnucovat svůj monolog ostatním. Váš názor je Vaší ostudou a potupou. Nic horšího a ubožejšího se snad zplodit nedá. Lidí jako Vy se straním. Nikdy mi nesmí překřížit cestu! Výchova k jednostrannosti a jediné pravdě je osobní tragédií pro toho, kdo je tak pokleslý a hlásá své nesmysly s drzostí sobě vlastní. Nemám k Vaší osobě slov. Vaše "myšlení" je mi odporné.

6 9
možnosti
JZ

Patrně neumíte číst, v blogu není nic o jediné pravdě.:-)

5 3
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

LW
LC

V principu souhlasím s autorem. Žáfné soukromé noviny nejsou povinné publikovat všechno a mají právo na blozích i v diskusích vymáhat vlastní pravidla. V této souvislosti mě trochu mrzí, že právě zde tato pravidla neplatí pro každého stejně. Tím nemám na mysli případ pana Fojtíka, ale článek paní administrátorky Boehmové, v němž používá velmi nevybíravý slovník, který je všem ostatním striktně zapovězen. P.S. I dnes jsou lidé stíhání za své veřejně projevené názory, vydávání knih atd. Stačí si vzpomenout například na kauzu vydání Hitlerových projevů nebo proces s kritikem imigrace v Brně, které naštěstí obžaloba prošvihla na plné čáře..

1 1
možnosti
  • Počet článků 3326
  • Celková karma 25,14
  • Průměrná čtenost 1805x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz