Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Studenti určitě mají právo demonstrovat proti prezidentu Zemanovi.

Horší je, že pokud jejich jedinými argumenty byl křik, pískot a vajíčka, tak se potom tyto jejich "argumenty" obrací proti nim.

Myslet si, že když prezidenta nepustí ke slovu způsobem, že budou pískat a hlučet znamená, že se bojí jeho argumentů. A to se přesně studentům podařilo.

7 5
možnosti
MD

Tak pokud jsou to opravdu studenti, mohli ho pozvat do poslucharen, treba s TV a tam dat dialog na temata, ktera je zajimaji, kde mu oponuji. To by ovsem museli byt STUDENTI.

6 2
možnosti
EJ

Studenti chtějí demokracii, tak se vším všudy. Mně se také nelíbí, že z mých daní je financováno jejich vzdělání. Chtějí mít vysokou školu, tak buď makejte a na školu si vydělejte nebo si vezměte půjčky a splácejte do konce života. Tak to chodí tam za velkou louží. Rv

6 2
možnosti
PK

P59a81v72e74l 44K52r80á81l

18. 11. 2014 18:38

A kdo platil školu vám,očividně nikdo,když tu plácáte takový kraviny,z mojich daní jim tu školu rád zaplatím,a mám pocit že dávám asi o dost víc do státního,ale nemám v úmyslu ze svých daní platit putinořiťolezce,ožralu a hulváta Zemana

6 3
možnosti
JG

J14. 21G91r42o73h

18. 11. 2014 18:26

Pane blogere víte co je to demokracie a svoboda? Dle Vašeho vyjádření ve svém blogu asi ne.

5 5
možnosti
BS

Jak jsem psal jinde, Zeman se dopustil několika věcí, za které samotné, jednu po druhé, by v Evropě dobrovolně nebo nedobrovolně "letěl". Je skroro jisté, že se bude držet s velkou houževnatostí a vynalézavostí. Jedna demonstrace zřejmě nepomůže. Kdo vydrží déle?

7 3
možnosti
Foto

Toliko pro ilustraci:

 Ve středu 19. listopadu se bude od 16:30 do 18:30 hodin konat na Hradčanském náměstí akce „Milošovi Zemanovi sebereflexi jeho jednání – vyjádření nesouhlasu“, kterou pořádá Ben Messner. „Našemu prezidentovi chybí sebereflexe, a proto je naší občanskou povinnosti mu ji nahradit, a to především vizuálně vzhledem k jeho schopnostem. Nejlépe před jeho úřadovnou, aby si toho všiml. Sebou plecháče pivka a další kreativitě se meze nekladou,“ zve. Akce vznikla již kritizovaným víkendovým projevem prezidenta z Lán. Organizátoři chtějí na akci zkompletovat pro Zemana opožděný dárek k sedmdesátým narozeninám, které slavil letos v září. Co mohou lidé přinést? „Třeba trika a placky s Putinem a Ficem, želízka či mučící nástroje, cigárka a jiné drogy, palivo od Lukoilu, text opoziční smlouvy,updatovanou mapu Ruska a Číny, jakoukoliv knihu zabývající se detailněji Islámem, koránem či vlivem nikotinu na tělo, kalkulačku, text opoziční smlouvy, program SPOZ, detektor lži, příručku burana, či třeba DVD s filmy od Renče,“ uvádí se na facebookovém profilu akce.8-o;-O;-)

1 1
možnosti
PK

P73a71v78e22l 93K75r25á35l

18. 11. 2014 18:24

Ano,budeme to mít,a klidně se po...Zeman není prezident,ale senilní hulvát podporující fašistické diktatury,v čele proevropského státu nemá co dělatEUV[>-]

4 6
možnosti
Foto

Právo mají, a nejen studenti. A klidně si mohou sebou přinést i ten korán, ale i to ,,pitíčko v plechovčičkách", i dárky od lukoilu. Jak to bude s těmi mučícími nástroji, těžko říci. K tomu všemu byli ,,aktivisty" přímo vyzváni, že.:-P Zda se tim pivínkem neposilní k exesům a davové psychoze a dárky od lukoilu nebudou užity též jako molotovovi koktejly, v to lze doufat. Snad. Nakonec, za to by asi měli zodpovídat sami organizátoři protestu. Ona totiž i svoboda a demokracije je založena na zákonech. Všech. A ty by měly platit pro všechny. Takže protestům zdar a demokracii a svobodě zvláštˇ. Ale neoddělovat to!

6 2
možnosti
JH

Takže další pokračování scénáře dle US Embassy? Když byl přímou volbou zvolen, nechť je volbou, např. řádným referendem odvolán!!! Šlo by to, kdyby se chtělo, ale ony jsou patrně jiné plány, a to Zemana odstranit pro překážení. To víte, do války proti Rusku se mu moc nechce, aby dostavěli američani Temelín taky ne, radar v Brdech mu taky nevoní a dokonce chce obchodovat s Čínou? No co si to ten Zeman dovoluje?   http://politika-zdraveho-rozumu.webnode.cz/news/kdo-stoji-za-akcemi-proti-prezidentu-zemanovi-/

8 6
možnosti
PR

:-)nezlobte se ale te snusce hlouposti se lze jen smat:-)

5 6
možnosti
Foto

J93i25ř88í 89K78i12n12d94l

18. 11. 2014 17:56

Jenže proti Zemanovi neprotestovali studenti, ale  dospělí a  i starší lidé. Bylo to velké spektrum lidské společnosti.

9 2
možnosti

Ano, máte pravdu.

Bylo to opravdu široké spektrum hulvátů od dětí po seniory.

2 3
možnosti
BM

Ti mladí jsou tak tvární, je radost s nimi manipulovat.

10 7
možnosti
PR

Buranovi to zrejme moc nejde:-):-)

3 6
možnosti
  • Počet článků 3326
  • Celková karma 25,15
  • Průměrná čtenost 1805x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz