Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JS

Vzhledem k tomu kdo setkání inicijuje nemáte docela pravdu...

2 0
možnosti

To není nic nového, že plno Putinových příznivců je zároveň antisemity. To když píší o židovském kapitálu z Wall Streetu, který údajně stojí za snahou položit Rusko na kolena, aby ho pak mohl snáze ovládnout. V tom se spojily hned dvě propagandy: ta tradiční komunistická, protože jsou to stále titíž "vrazi z Wólstrýtu", kteří stojí proti mírumilovnému Rusku, ale je v tom i propaganda nacistická, která se snažila vzbudit dojem, že svět ovládá židovská (židozednářská) plutokracie.

9 4
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

RH

Výkřiky antisemitů a nácků na xichtoknize, výkřiky komoušů na novinkách, to beru jako humorné zpestření všedního dne. Nemají váhu. Putina nesnáším, je to parodie na Napoleona. Ale pozván byl více, než před rokem. A pozvání se jen tak zrušit nedá. Ne ve vysoké politice. Možná, že se ukáže pár vrhačů vajíček.:-)

8 5
možnosti
SN

:-)   Vy ve vaší bezbřehé nenávisti, nikdy nepochopíte, že Rusko přineslo pro naše osvobození největší, to zdůrazňuji...největší oběti !  Samozřejmě dostávalo válečný materiál z Anglie, ev. USA, ale Amerika do hry vstoupila, až když zjistila, že by pro sebe Stalin zabral celou Evropu. 

     Rozhodnutí současného vedení židovské obce považuji za zbabělé, protože největší podíl Rusů na osvobození koncentračních táborů, je nezpochybnitelný.  Rv

15 19
možnosti
Foto

Taky si za to nechalo bohatě zaplatit - Zakarpatská Rus se stala jeho územím a zhruba 40 let zde mělo celkem solidní kolonii s pravidelným přísunem uranu. 

A navíc, do napadení SSSR v roce 1941 byl tento stát na stejné úrovni s nacistickým Německem včetně dobyvatelských choutek.

Rozhodnutí Židovské obce je naprosto správné, neboť avarský dobyvatel cizího území nepatří do slušné společnosti a to bez ohledu, jakou funkci zrovna zastává.

23 8
možnosti
Foto

V23í16t 96H29a68s84s26a31n

20. 12. 2014 16:51

Nevážený Zieglere,

to, že jsou mezi některými antiputinovskými aktéry tzv. Pražského Majdanu jasní neonacisté libující si v symbolech, jako je Vlčí hák, Combat18, číslovce 88 apod., vám nevadí, že ano?

To, že byla při mé návštěvě Kyjeva celá Kyjevská městská rada (tehdejší centrum pro novináře), posprejováná hákovými kříži, neonacistickou symbolikou a pomalovaná obrázky Hitlera, vám také nevadí, že ano?

http://hassan.blog.idnes.cz/c/400596/Joseph-Goebbels-by-se-divil-jake-ma-zdatne-nasledovniky.html

To, že mi před jednou z kyjevských synagog tehdy říkal jeden ukrajinský Žid: "Na zdi synagog nám sprejují hákové kříže a křičí na nás, ať táhneme pryč!", "Mám pocit, jakoby se vracely hitlerovy časy!", vám také nevadí, že ano?

To, že takový současný banderovský pohřeb vypadá tak, že několik vojáků v uniformě Wehrmachtu nese rakev zabalenou v ukrajinské vlajce a u toho ještě stojí kněz s křížem v ruce, vám také nevadí, že ano?

A to, že se předseda ukrajinské xenofobní a v parlamentu zastoupené strany Svoboda, Oleg Tahnybok vyzval Ukrajince k tomu, aby pozdvihli zbraně proti "ruským sviním, židovským sviním a Němcům", to vám zřejmě také nevadí.

Nikdo zde netvrdí, že v Rusku nejsou žádní neonacisté, ale ti se nám aspoň neroztahují na Staroměstském náměstí v Praze, či před Rudolfinem na Majdanech. 

Vám, Štětinovi a další podobným fanatickým rusofobům totiž na Rusech soustavně vadí jen to, co se vám hodí do krámu a vaše kritika Ruska je selektivní.

Bez pozdravu.                                                                                                                             VH

18 21
možnosti
Foto

Tak nám vysvetli souvislost tohoto kouzelného prispevku s blogem ty sasku

6 10
možnosti
JN

J83o54s12e46f 50N61i68k69l

20. 12. 2014 16:44

...opět zavádějící název článku...!!

7 3
možnosti
DK

Fakta zní takto. Na jaře skutečně oslovil ČR Evropský židovský kongres, zda bychom se neujali role hostitele jejich setkání a konference zaměřené na problematiku holocaustu k 70. výročí osvobozeni Osvětimi spojených se setkáním představitelů zemí, jejichž armády porážkou nacistického Německa tuto tragickou kapitolu historie ukončily.

http://www.novinky.cz/domaci/354088-putin-na-hrade-nekdo-tu-vrti-psem-rika-kmonicek.html

8 0
možnosti

Jenže ten židovský kongres nás oslovil až poté, co to odmítli Poláci, na jejichž území se Osvětim nachází, a to kvůli Putinově agresi na Ukrajině. Jaksi nešlo nepozvat Putina, tak prostě řekli, že to pořádat nebudou a náš Putinův ratlík na Hradě po tom hned skočil.

5 3
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Kritizovat se dá i kultivovaně. A nikoli litovat, že Hitler likvidaci židovského národa nestačil dokončit. To skutečně zavání antisemitismem i náckovstvím.

4 0
možnosti
  • Počet článků 3326
  • Celková karma 25,14
  • Průměrná čtenost 1805x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz