Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ale jenom u nás může pravicový prezident dát všem tunelářům milost. Při odchodu do důchodu.

2 1
možnosti
Foto

Pravda pravdoucí . Nám starším ve škole říkali , jak je dobré , že sovětský lid přešel přímo z carství do socialismu.

Mno , jednak je to hloupost, žádný socialismus tam nebyl a není. Na druhou stranu to vysvětluje ruskou mentalitu : Car ( dnes VVP , předtím Brežněv , Chruščov....) vše ví , vše zařídí.

Demokracie tam je asi jak v Saudské Arábii. Rozdíl je v tom , že mají méně ropy a větší náklady na těžbu . Vlastně - ještě ženy mohou řídit auta. Chlapi jsou stejně furt opilí.:-)

6 0
možnosti
PH

Jaký režim v Rusku nabývá na váze si nedovedu odhadnout, ale jsem si jistý, že v EU se socialismus už pevně zakotvil se vším všudy.;-D

5 2
možnosti
Foto

Johan cigler nam chtel vyhazovat pamatnik Zizky do povetri pres imaginarniho znameho, ted nemuze spat z Ruska... Nemuze jim odpustit zniceni tisicilete rise a obnazeni Osvetimske tisicilete hanby... Russians are coming- Russians ante portas !!;-D

1 6
možnosti
MJ

Musím se podívat na zahradu, zda-li se neskrývají pod angrešty.

1 3
možnosti
PH

To si autore nevyberete, v Rusku je, jak říkáte tvrdá diktatura a v Saudské Arábii je CO, přesto jsou Saudové největší kamarádi US. To si jeden opravdu nevybere. Něco je špatně na naší nemocné planetě, nemyslíte?

8 2
možnosti
DP

D15a86d27a19k 46P71e46t11r

8. 2. 2015 11:19

Tak jsem si opět početl, střelec v USA zabil čtyři lidi ........ Poměrně častý případ, občas střelba ve škole, tu tam na ulici tvrdý zásah policie a následné až místy brutální demonstrace. A co Jeník Zeigler? Mlčí, ale to v Rusku.

7 5
možnosti
MJ

V Americe je to něco úplně jiného. Tam pronásledují lidi tak nějak stranicky pravicově :-))

5 4
možnosti
FS

Zieglere a už je vám dobře?

6 9
možnosti
  • Počet článků 3326
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 1805x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz