Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NM

...teď jako omylem zazněla zpráva o nějaké nehodě US konvoje se zraněním a to za ministra Tvrdíka kdy celá akce na záchranu zraněných se konala pod samopaly amíků a že byly plné ostrých nábojů se omlouvalo nějakou utajenou akcí...to jen pro případ nějaké nehody což není náhoda:-P

2 4
možnosti
Foto

Tož, echo24 bych zrovna za nějaký etalon pravdy nepokládal, ale celý ten odpor jde jen z dílny komunistů. Nikdo by si toho totiž normálně vůbec nevšiml.

8 0
možnosti
KD

I kdybyste nechtěl, tak v České televizi byste si toho jistě všiml z jejího jásavého zpravodajství.

8 1
možnosti
JV

J31i98ř85í 84V18a59c89a

25. 3. 2015 18:52

Důležitá je vždy otázka, že. Většině lidí konvoj nevadí, protože nic neznamená.

Nicméně kouzlo nechtěného je v tom, že se otevřela diskuse, zda máme být nadále členy NATO.

7 1
možnosti
AP

Nemyslím si, že by se otevřela nějaká diskuze.

8 5
možnosti
JL

Díky, tohle mě zajímalo -8% vadí - a pár šílenců z téhle party háže velké vlny v internetových diskusích, tak ať si uvědomí tihle hoši, že psi štěkají a karavana jde dál.

1 1
možnosti
JN

Pár šílenců jako je pan Ziegler?  Ale nebojte, to je v podstatě tichý neškodný blázen. Ten by mouše neublížil.

2 6
možnosti
Foto

Chapu ze prevleckabatniku, clena is,ktery chce bourat pamatniky (zizka) toto vyhovuje.. kdo ma jiny nazor, na sibenici s nim.. jste komunista prevleckabatnik..stejny hysterik a agitator.

3 4
možnosti
JL

Moc nerozumím tomu, co jste chtěl říci.

4 0
možnosti
JN

Tak toto už je na Chocholouška

3 8
možnosti
LH

Tak nevím.  Jedna třetina o nem neví a tri ctvrtiny souhlasi. To je pekny výsledek.  A jen tak pro mne pane Ziegler - jaky je rozdíl mezi padlym americkym mirotvurcem a ruskym padlym dobyvatelem z 2 sv. Podle me si oba zaslouzi uctu - co vy na to.

3 2
možnosti
Foto

A píše něco o tom, že ne?

1 1
možnosti
JL

Problém vidím v médiích, nejen v ČT, ale i soukromých televizích, tištěném i elektronickém tisku. Mám pocit, že na ten konvoj se přijde podívat několik tisíc lidí (možná to budou desetitisíce), většinou to budou příznivci vojenské techniky (a že jich u nás je). No a pak tam přijde zhruba padesát inteligentů s transparenty, někteří si i sednou před tu techniku a budou jí bránit v odjezdu. No a o čem budou psát média? O tom, že policie odnesla pět chudáčků z místa, kde bránili odjezdu, a že další dva chytráci hodili vejce na nějaký obrněný transportér. Obzvlášť zajímavá reportáž bude z okamžiku, až bude policie odnášet jakéhosi Vyvadila a on u toho bude křičet: "Gestapo, gestapo".

10 0
možnosti
Foto

;-D Tak na to se těším

4 0
možnosti
Foto

Mne se proste libi ta nova cestina, ktera se zacina vice a vice prosazovat ..... velka vetsina ... mala mensina ... :-P;-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 3323
  • Celková karma 25,52
  • Průměrná čtenost 1807x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz