Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nesmyslný článek, Night Wolves už jsou dávno v Polsku ale pan Ziegler ještě stále nesmyslně čeká společně s redaktorem Karasem až přijedou k hranicím. Měl byste svůj článek aktualizovat, kdo chvíli stál, již stojí opodál, pane Zieglere !!

7 10
možnosti
PS

Karma. Sdílím Váš pohled na věc. Celá akce putinových motorkářů je beztak provokace za veřejnou podporu průjezdu amerických vojenských vozidel. V Kremlu by rádi viděli mávající komunisty a prokremelské kolaboranty při průjezdu bandy motorkářů. Jednoznačně by měl být absolutní zákaz jejich vstupu do EU ,už vzhledem k jejich aktivitám při krádeži Krymu . Rusku se nesmí ustupovat a relativizovat dějiny i současné dění. Dříve komunistický a dnes putinovský diktátorský a represivní režim mají hodně společného, nejen v osobě agenta KGB.  Rusko překrucuje fakta a demagogicky provádí propagandu i na našem území. Neměli bychom si to nechat líbit. Ať oblbují jinde.

8 7
možnosti
AS

A72d20a73m 18S29t49a92v79a

26. 4. 2015 15:23

"....Polský zákaz Nočních vlků je zcela na místě...": Nemilitantní skupině lidí? To zdaleka není konzervativní, nýbrž naprosto a jednoznačně totalitní myšlení!

8 5
možnosti
PS

A co jejich angažmá na Krymu a akce proti opozičním demonstracím v Rusku ? Jaký je rozdíl mezi militantní a nemilitantní skupině lidí v zemi, jejichž vojáci, jakože ve svém volném čase, obsazují s pomocí těžké vojenské techniky cizí území ? Proti totalitě v Rusku je třeba postupovat jednoznačně, ne s liberální pachutí !

8 4
možnosti
  • Počet článků 3326
  • Celková karma 25,14
  • Průměrná čtenost 1805x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz