Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Rudí nokové zuří, pravda je pro ně nepříjemná. Jinak pane ZieglereR^

4 11
možnosti
PK

P68e27t78r 44K46o72l65á65ř

5. 5. 2015 22:41

Co je Kindle pravda? Ty to víš bezbarvý a vzteklý "noku"?

5 1
možnosti
MJ

Hezký večer.

Pane Zieglere. Jo,jo, troll je opět tady. Chci se Vám omluvit za poslední urážku. Dostal jsem trest. Ale věřte i redakce Vás má plný zuby. 

Jak se Vás zbavit? Bohužel česká demokracie to neumí........

8 6
možnosti
Foto

Ale vůbec ne. Pan Ziegler umí jako reflektor ozářit průběh historických událostí a upozornit na jevy, který by jinak zůstaly mimo naší pozornost. Pokud si myslíte, že je něco jinak, tak to klidně můžete napsat do diskuse.

Panu Zieglerovi naopak čest a sláva.

3 3
možnosti
JK

Bijte Rusy na věčné časy a nikdy jinak! To se tady říkávalo nejen na hokeji. Věčné časy jsou prostě věčné časy...:-) Proč to měnit? Nechápu, jak mohou mladí v Moskvě pochodovat s portréty masových vrahů Lenina a Stalina. Vždyť oni mají na svědomí miliony jejich předků. Jsou to manipulovaní hlupáci potřebující svého vůdce a opojný pocit, že jsou největší vyvolený národ světa. Mužik zůstane vždy mužikem... Naše země nikdy v historii neměla s těmito lidmi z Východu nic společného! Patříme nerozlučně k Německu a Polsku. Historicky i lidsky. Vždy v minulosti jsme se dokázali sjednotit před nebezpečím z Východu. Pokud nechceme zaniknout, bude to tak i v budoucnu - bez ohledu na Zemanovy "prognózy" o začlenění Ruska do EU nebo naopak.;-D To by byl konec.

7 5
možnosti

Zemanovy prognózy jsou bohužel zcela v kontextu ruského eurasianismu, což je nová podoba ruského fašismu.

5 4
možnosti
Foto

Žádná armáda na světě nebyla svatá. To co dělal ruská armáda, by u žádné armády neprošlo. Tam se znásilňování provádělo se souhlasem ruského velení.  Hrozné bylo znásilňování žen v Ma´darsku, kde to jeden politik nazval vládou hrůzovlády. Pokud  u spojeneckých docházelo ke znásilnění žen, tak se to podle historiků dopouštěla zejména koloniální armáda, kterou měla V. Británie a Francie. U spojeneckých vojska neprošla facka vojínovi, i kdyby  tu facku dal kdoví jak slovutný generál. U Rusů a i u naší armády se běžně ustupující vojáci stříleli.

1 2
možnosti
ZM

Zase "běžně" tlacháte.

3 0
možnosti
ZM

Věčná škoda, že tu Poleščuk s námi není. 

Budiž mu blog.iDNES.cz lehký.

2 1
možnosti
JN
Foto

Ano Květa Fialová, ve věku 14 let na které se vystřídalo několik vojáků sovětské armády.

0 0
možnosti
Foto

I75v75a32n 44M79a19r39e61k

5. 5. 2015 20:25

Trocha protiruského jedu nikdy nezaškodi, a navíc je to v této době i velmi "in" , že p Ziegler ? !

7 0
možnosti
ZM

Pan Ziegler je v tomto směru "in" už dost dlouho. Možná už lze říkat:

"in" po vzoru pana Zieglera.

6 0
možnosti
Foto

Můj děda, který měl hospodářství, mi zase říkal toto.

Němci chodili pravidelně, organizovaně, s potvrzením a poddůstojníkem.

Rusové byli v klidu. Teda ty první, bojové jednotky. Ale po nich přišel druhý sled. To byl samý mongol a to byla hrůza. Čtyři k nám vtrhli a začali rabovat. Po chvíli přišel ruský důstojník s pár samopalníky. Mongoly si sebrali a kus dál zastřelili.

Děda si nikdy nedal spravit rozřezaná, kožená opěradla židle. Jako památku, jak tam ti vojáci hledali nějaký schovaný poklad.

2 0
možnosti
JH

Nemůže tkvět rozdíl mezi Protektorátem ležícím v hlubokém zázemí a událostmi bezprostředně po přechodu fronty, kdy selhává kontrola vojsk i zásobování?

0 0
možnosti
Foto

Kdo z Vás, Vy ,,spravedliví" máte právo soudit!. Kdo ví, co to byla tehdy válka. Kdo jste zažil ta pekla, kde jediným smyslem bylo přežít a ,,postupovat vpřed"?Kde psychické i fyzické napětí bylo za hranicí lidských možností každého jedince?A kdo si myslíte, že úderem jedné hodiny jednoho data vše náhle pomine?Rv A kdo z Vás si dovolí přenášet nenávist a následky války přes generace do současnosti?Kdo k tomu máte právo?!!Kdo Vám ho dal?!!Rv

8 1
možnosti
ZM

Byl jste rychlejší. A výstižnější.

0 0
možnosti
Foto

,,...Němci, kteří byli navýsost inteligentní, byli v mnoha svých činech prasata, pak přišli mužici, jež s inteligencí neměli nic společného, a chovali se do jisté míry stejně,“ !!

Tak!Která ,,lidská" zvěrstva jsou ,,lepší"?Ta ,,sofistikovaná", prováděná ,,nadčlověky", či ta u pologramotů?!!

4 0
možnosti
ZM

Vždyť i západní spojenci napáchali dost nečistot, nejen Rudá armáda.

Omlouvat se to nedá, ale to prostě sebou přinesla válka a je nesmysl hrát si podle současných poměrů na nějakého arbitra a samozvaného karatele. A že toho někdo zneužívá, jen aby dal průchod své nenávisti, to je dost ubohé.

5 1
možnosti
  • Počet článků 3326
  • Celková karma 25,44
  • Průměrná čtenost 1805x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz