Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Jaroměřský zpravodaj zase zveřejnil vzpomínku pamětníka na to, jak byli s rodinou u silnice vítat osvoboditele, a mezitím jiní osvoboditelé vyrabovali jim i jejich sousedům baráky.

0 0
možnosti
JH

Pořád mi nejde do hlavy, jak mohl být po válce SSSR tak populární, když jeho vojáci zřejmě nic jiného než rabování a znásilňování neprovozovali, soudě alespoň podle těchto historek, co se zničehonic vyrojily.

Ne, že by k těmto zločinům vůbec nedošlo, ale nemohu se zbavit dojmu, že se jedná o účelové nafukování.

13 4
možnosti
Foto

Ano, všichni se asi shodneme v tom, že všechny armády všech států by neměly vůbec opouštět svá území, protože se jejich vojáci nikdy nebudou umět dobře adaptovat na místní poměry a vyrovnat se s místními zvyklostmi.

3 2
možnosti
SS

Ja to v West Germany v 80. letech jako dustojnik okupacni armady zvladnul ... ;-D

0 0
možnosti
IN

Když se Rudá armáda probojovávala zpět přes zničenou zemi na západ, vytratil se soucit nejen s německými ženami, Stalin je omlouval, voják, který prošel od Stalingradu nemohl se chovat normálně po 4 ketech sexuální nouze. Německé vojen. úřady nařídily v okupovaných zemích neničit sklady alkoholu z důvodu: opilý nepřítel je neschopný boje, ale v opilosti nebyly zábrany, ženy to odnesly, projevily se atavistické sklony. Dělo se to i na západní frontě, v Německu bylo znásilněno 860 tisíc žen, Sověti 1/2 miliónu, Američané zbytek , skutečnost byla ovšem asi vyšší podle knihy něm. Gebhardtové "Když vojáci přišli". To bylo válečné barbarství.

4 0
možnosti
IN

Mám fotografie z května 1945  z osvobození Plzně s americkými vojáky, byli to fešáci jak z Holywoodu, šátečky u krku, náramky, rozdávali čokoládu a žvýkačky, ti krasavci se nemuseli ani moc snažit, protože některá děvčata se jim sama nabízela.

2 0
možnosti
PM

Zjistěte si na netu, kolik potomků po sobe v západní Evropě nechali američané. Velký podíl jich byl ze znásilnění.

Tím nechci kriminalizovat američany, chci jen poukázat na to, že si ani jedni naši "osvoboditelé" v tomto smyslu nemají co vyčítat;-€

7 1
možnosti
PM

Pane Suchánku, příště si ověřte fakta, než mi dáte minus. 

Takhle to svědčí jen o vaší hlouposti;-D

0 0
možnosti

Inu, pane Zieglere, vy jako desetileté dítě nejenom píšete, vy se jako desetileté dítě i chováte. :-)

3 2
možnosti

Mám na mysli nesmyslné mazání mých příspěvků níže.

2 0
možnosti
VPS

Aj v Trnave sa cez frontu stalo, že ruský vojak znásilnil ženu. Vojenský súd okamžite rozhodol a vinníka zastrelil jeho vlastný veliteľ na mestskom námestí.

Kto si myslí, že vojna je súboj gentlemanov sa veľmi mýli. Nie je, nikdy nebola a ani nebude.

13 0
možnosti

Dnešní peciválové a hrdinní bojovníci zpoza klávesnice, kteří válku nikdy nezažili, si to bohužel často myslí. :-/

5 0
možnosti
Foto

Pane Ziegele, hloupé poznámky patří k hloupému článku, nebo ne?

5 0
možnosti
JZ

K Vašemu hloupému článku určitě. ;-D

0 4
možnosti
JZ

Pane Černý. hloupé poznámky nepatří do diskuse, a pokud budete pokračovat, můžete skončit jako diskutér vůbec. :-)

0 3
možnosti

Vyslovení názoru, který je vám nepohodlný, je hloupá poznámka? Já nemůžu za to, že jste ješitný a nepohodlné názory mažete. Zřejmě byste chtěl být pouze chválen, viďte? A že bych měl jako diskutér skončit? Vy, jako známý bojovník proti bolševikům, že byste udával? Ne, tomu nemohu uvěřit! :-) A co kdybyste tak nechal na čtenářích, aby posoudili, co patří a co nepatří do diskuse? Takhle můžete příspěvky mazat a potom ostatním tvrdit, že jsem vás tady v diskusi znásilňoval. ;-)

10 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 3326
  • Celková karma 25,44
  • Průměrná čtenost 1805x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz