Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZM

Ano, bylo to od ruských hokejistů hloupé a nevychované, ale chtěl bych vidět zrovna vás, jak byste šel gratulovat ruskému sportovci.

;-D

4 2
možnosti
Foto

Jsem rád, že jsem se setkal toliko s výjimkami z pravidla. Asi jsem tedy výjimečný jedinec.

Jako student jsem stopoval a nakonec mě na rozdíl od  arogantních českých řidičích v nablýskaných bourácích vzalo ruské vojenské nákladní auto s jedním velmi slušným řidičem, s nímž se tak potom hodinu svezl. Bylo to naprosto v pohodě.

2 1
možnosti
Foto

...a že už to je let...od té doby nic?;-)

3 0
možnosti
SB

Souhlasím, že chování ruských sportovců bylo buranské, ale na druhou strnu se nemohu ubránit vzpomínce na rok 1997, jak sice nikoli buransky, ale zcela nečestně vyhráli zlatou medaili Kanaďané (ta rvačka, kterou vnuitili našim hokejistům).

2 0
možnosti
JM

Na to už i nepamatuji, ale ještě se dá takové chování pochopit, když mužstvo prohraje vlivem nějaké smůly nebo i vinou rozhodčích např. o jeden gól. Jenže když utrží debakl s rozdílem pěti branek, tak to už není smůla nebo náhoda, ale vlastní neschopnost. Naštvaní proto měli být Rusáci jenom sami na sebe a tím spíše uctít soupeře.

1 0
možnosti
LC

Ač s vámi ohledně chování rusáků souhlasím, tak s tím zevšeobecňováním už ne. Občas k nám přijede parta "buranů" z Dánska, občas i z UK, dnes už i z naftových zemí. A přesto si nemyslím, že všichni dánové, angličani či arabové jsou burani. Je to prostě jen otázka peněz, často i rychle nabytých, což něktaří jedinci psychicky neunesou. A být relativně bohatý v Česku, je pro cizince snadné. Ti ruští hokejisté se samozřejmě zachovali jako hlupáci.

5 0
možnosti

I95v80o 60Ž94á13č43e65k

19. 5. 2015 19:42

Jak vysvětlíte, že většina ruských hokejových fanoušků jejich počínání odsoudila?

2 1
možnosti
VK

Na ruských internetových diskusích cca 2/3 lidí odchod omlouvá nebo bagatelizuje.

2 1
možnosti
BM

Já pana Zieglera snáším a také mu i v tomto případě dávám za pravdu. A chování Ovečkina zase svědčí o tom, že i tam jsou féroví sportovci...

13 0
možnosti
VV

On se i Rus v civilizovane zemi muze naucit slusnemu chovani.

4 0
možnosti
JS

Chování ruských hokejistů je neomluvitelné. Zieglera nesnáším, ale v tomhle má pravdu.

6 0
možnosti
MS

Beru to + zpět. Nesouhlasím se vším, co píšete.

2 1
možnosti
AK

Velmi živě si pamatuji, jak v roce 1997 neunesli ve čvrtfinále na MS porážku proti našim Kanaďané. Bylo to doslova nechutné a nesrovnatelné s tím, jak teď Rusové opustili led před předáváním poháru vítězům.  Mohu tedy také tvrdit, že je buranství Kanaďanům vlastní?  A nebo se hudeme v tomto případě tvářit pokrytecky?

10 8
možnosti

Ne, pane Kovalczyku. Rusové jsou svým chováním skutečně pověstní, to ať se vyskytnou kdekoliv. Jednou může jít o zbohatlické ruské paničky ve Středomoří, jindy třeba o takové chování, které dokáže vypudit původní obyvatele z celých čtvrtí města (stalo se ve West Hollywoodu). Jednak je jejich kultura zcela odlišná a jednak byli vychovávání k tomu, že oni jsou ti největší, nejlepší a oni mají "právo" na přezíravost vůči jiným lidem a jiným národům. Vůbec nejde jenom o sport. Jsou hluční, namyšlení (na co, proboha ?) a jakýkoliv projev slušnosti je jim cizí.

Srovnání s Kanadou, resp. Kanaďany, je úsměvné.

17 4
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,36
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz