Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Majoritním vlastníkem společnosti Lukoil Aviation Czech je holandská společnost LUKOIL Aviation B.V.. Takže Česku dluží nikoli ruská, ale holandská společnost.

Pan Ziegler by si měl nejprve zjistit majetkové vztahy a pak teprve psát o "zlém Rusku".

15 6
možnosti
JZ

Pane Šejno, ruský Lukoil je vlastníkem všech dcer s názvem Lukoil. Žádná holandská, ale ruská společnost Lukoil. Tak to je.

4 2
možnosti
JV

Strhnout se Zemanovy apanaze.

1 1
možnosti
JD

Je dulezite podivat se jakymi lidmi se Zenan obklopuje. Je to totiz ukazka jaci lide, s jakym charakterem, s jakymi lidskymi a moralnimi hodnotami. Vic nez obvykle plati svuj k svemu.

Takze to mame Nejedleho, to mame Mynare, ktereho nikdo nedonuti ani k dosazeni proverky, byt se tim vlastne dopousti rozporu s platnymi zakony teto zeme.

Je to jeho kancler, ktery nekolik let neopravnene pouzival vysokoskolsky titul, opet poruseni zakona,

Je to Ovcacek, clovek bez moralky, je to Skromach, jsou to lide z byvale strany Zemanovci, coz jsou byvale nomeklaturni kadry. Je to Gregr, Pecina - Zenanovi kumpani z dob Zamanova premierovani a tunelovani ceskych statnich firem, viz Mostecka uhelna.

Porad to ale lidem nestaci k otevreni oci.

11 3
možnosti
TM

Nedivte, se, český prosťáček  se nechá koupit za třicet korun zdravotnických poplatků a  dobře slyší na tzv. lidovost.

8 4
možnosti
  • Počet článků 3326
  • Celková karma 25,15
  • Průměrná čtenost 1805x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz