Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Putin žádnou říši zla, kterou skutečně byl komunistický Sovětský svaz nehájí ani nijak netouží po její obnově.

Dovozujete nesmysly a záměrně demagogicky pomíjíte kontext tohoto Putinova prohlášení:

http://zahranicni.ihned.cz/rusko/c1-64774630-putin-rozpad-sovetskeho-svazu-byl-katastrofou-a-humanitarni-tragedii-miliony-rusu-se-ocitly-mimo-vlast

Jinak na novodobou "říši zla" dnes aspirují úplně jiní hlavní kandidáti, než Rusko.

8 2
možnosti
Foto

J32i50ř28í 23K79i44n42d52l

26. 10. 2015 21:03

Kdo jiný aspiruje na říši zla než Rusko, které má na svědomí okupaci tří států, které má na svědomí 80 000 civilních obyvatel v Čečensku, 20 000 civilních obyvatel v Gruzi. V Rusku nemůže novinář psát nic co se nelíbí Putinovy, jinak jej čeká msrt- viz novinářka politkovská, která si dovolila napsta pravdu o Čečně. V Rusku od roku 1993 při výkonu své profese přišlo oživot 86 pracovníků médií a dalších 38 žurnalistů bylo nejspíš kvůli své prácizavražděno. Uvádí se to ve studii, kterou dnes v Moskvě zveřejnily Svaznovinářů Ruska a Mezinárodní federace novinářů (IFJ).  Drtivá většina vražd zůstala nepotrestána.

7 11
možnosti
PK

P80a90v25e40l 84K52o13s

26. 10. 2015 19:29

tak že rusák je špatnej 

a amík dobrej ??   Bléééé

6 5
možnosti
VV

Barevna televize zahajila v Ceskoslovensku vysilani tusim v roce 1976, Barevne filmy se ntacely uz pred druhou svetovou valkou. A i ty starsi

mely mnoho odstinu sedi.

0 5
možnosti
Foto

Poněkud nesmyslný text, Česko vděčí za svoji existenci právě Sovětskému svazu. Nebýt Gorbačova, který dal této zemi svobodu a tím také havlistům volnou ruku, nikdy by zde Česko v současné, polodemokratické a vydrancované podobě nebylo.

9 12
možnosti
VM

Jenže SSSR byl donucen ke změně své politiky americkou administrativou R.Reagana,který SSSR uzbrojil,neboť Brežněv snil o tom,že rozšíří komunismus i do států,kde ještě byl feudalismus,a byl svým způsobem nebezpečnější než Stalin,a na to musely USA reagovat.Samozřejmě,že Gorbačov má nemalou zásluhu na konci komunismu,bohužel bývalí komunisté převlékli kabáty a škodí dál,jen si hrají na pravici.

0 0
možnosti
JF

No když jsem to četl tak mne napadlo ......Lidový komisař

6 3
možnosti
Foto

,,My normální lidé...."8-o

Mimochodem, co ten obrázek s oním textem? Jiní autoři jsou za LECCOS i smazaváni, popř. alespoń OBRÁZEK  je jim zatržen, NEB mnozí Viktorkové Čističi se ,,činí". Ovšem u jiných to nehrozí, že.Když je to ,,vlinii toho jedině správného schváleného" až žádoucího proudu :-/Prostě pravdu a láku jistí i lži a šíření nenávistiRv

P.S. I kdyby smáznuto bylo, klídek, bezpečně je uloženo. Toto není vyhrůžka, toliko kvůli čisté pravdě, pokud by chtěl kdokoli to překroutit!

11 2
možnosti
Foto

OPRAVA: ,,.pravdu a lásku...":-/

2 0
možnosti
PM

Kdyby rusko nebylo, celému světu by se vedlo lépe...

8 6
možnosti
VV

Prehanite, ale kdyby soudruh plukovnik Putin byl zmizen, svet by si oddychl.

8 6
možnosti
AK

Kdyby jen to.

Rusové jsou kazisvěti, kteří vnášejí do mezinárodních vztahů jen zmatek.

Donedávna to fungovalo bez problémů - USA podporovaly Saúdskou Arábii, což je jeden z nejreakčnějších režimů, který se brání zavést jen i náznak demokracie. To nám ovšem vůbec nevadí.

Saúdská Arábie podporovala tzv.demokratickou opozici v boji proti syrskému režimu. Rozlišit tuto demokratickou opozici a teroristické bojůvky IS ale není občas lehké.

Výsledkem jsou miliony uprchlíků, proudící mimo jiné přes Turecko do Evropy.

USA a jejich spojenci svrhli za poslední rok na území ovládané IS víc bomb, než za 5 let bombardování Afganistánu. Ovšem tak neobratně, že území ovládané IS se neustále zvětšovalo.

Pak vstoupili na bojiště Rusové a strefovali se lépe - zřejmě disponovali informacemi syrských vládních vojsk a vyvolali poprask, takže se okamžitě zesílil tok nejmodernějších amerických zbraní přes Saúdskou Arábii k demokratické opozici a od ní zřejmě i dál až k IS.

Já to vidím jednoznačně - ty proudy uprchlíků má na svědomí Rusko. Neobstojí námitka, že jich byly miliony už před ruskou vojenskou intervencí.

Ti totiž jen byli tak prozíraví, že uhodli, že Rusové přijdou a tak utekli ještě daleko dřív.

Myslím že to je tak asi to podstatné, jen bych to ještě doplnil o pár nadávek Putinovi a hotovo.

18 2
možnosti
AD

Co kdy jste pane Zieglere alespoň ty své demagogie stavěl na skutečných vyjádřeních toho, koho tak rád napadáte za "nehorázné lži"!  Protože jste, samozřejmě asi náhodou, ve své zaslepenosti zapoměl zmínit to podstatné co Putin pronesl. Putin totiž řekl, že rozpad SSSR byla katastrofa, ale zejména humanitární!!! A v tom má nepochybně pravdu. To vy ale, pro svoji diagnostikovanou rusofobii, nejste schopen pochopit. A to již úplně pomíjím blábol o "možnosti" 23 milionů lidí se přestěhovat.

13 3
možnosti
JZ

J79a43n 33Z60i59e10g29l77e12r

26. 10. 2015 19:22

Putin zapomněl dodat, že za rozpad SSSR si mohou Rusové sami. Pro většinu lidí byl rozpad SSSR nejšťastnější událostí 20. století.  :-)

1 9
možnosti
NM

...škoda mluvit..vlastně psát ale stejně to napíšu ať máte co mazat po demokraticku....jste Semelová s fousama a je to;-D;-O[>-]

7 1
možnosti
LK

Jeden z důvodů, proč nebylo poražen bolševický puč v chaosu počátku roku 1918 v Peterburské oblasti byly tkzv. "bodáky revoluce" (vel. Valcetis) - tři tříplukové brigády lotyšských střelců, každá s dělostřeleckým praporem, které bojovaly na straně "rudých" a patřily k jejich elitním jednotkám. 

Jak si to vaše jednoduché myšlení (Rus-Hnus) přebere?

6 1
možnosti
LK
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,16
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz