Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BT

já věděl že tu bude sranda a taky že jo ;-D

8 0
možnosti
Foto

Tentokrát Vám dávám za pravdu R^

Pan Ziegler je opravdu komik.

11 4
možnosti
JZ

J86a22n 24Z45i56e37g80l31e18r

11. 11. 2015 21:10

Přesně jsem to čekal. Petřík, Novák Chrástek a spol. hájí jakoukoliv špínu, vraždění dětí, doping, korupci, drogy, mafiánství atd., když se to týká Ruska. Rusové smí všechno.

5 2
možnosti
JC

Máte to silně popletené, pan Zieglere. Když už si berete mé jméno klávesnice. To, co jste napsal, hájíte Vy. Ale možné je, že si to ani neuvědomujete.

3 4
možnosti
VT

Toto uz snad není ani diskuze.Dva tabory se pretlacují o pravdu.Ovsem kde ta pravda skutecne je,to si doufám tvrdit tady neví nikdo.

A zdá se mi velice nevkusné,kdyz autor clánku dává minusy/plusy.Ten má reagovat v diskuzi,ale takhle si nacechrávat perícka...no asi to máte zapotrebí.

3 0
možnosti
LB

Taky tenhle článek vidím jako hrubé selhání pravdoláskové a sluníčkové propagandy. Vůbec se mi nelíbí, že nezazněl požadavek, že všechny medaile za posledních 70 let musejí Rusové odevzdat v Bílém domě na vrátnici.

Polepšit se nebo bude z Bruselu ty, ty, ty !

7 8
možnosti

Dneska flákáte medikaci Bouše, neblbněte:-)

5 4
možnosti
Foto

nehádejte se furt:-) jedni se smiřte s tím, že na zprávě neni ani písmeno pravda a druzí, že je pravda i tečka na konci věty.:-)

6 0
možnosti
SN

:-)....Autore, aneb vážený novináři, pobavil jste mně ! Samozřejmě i Kanaďanka, která raději nespí, jen aby nám mohla předávat svoje moudrosti.

    Soči proběhla bez problémů, na ubytování, které novináři hned ze začátku poplivali si nikdo nestěžoval, sankce za pád civilního letadla na Ukrajinou nezabraly, Mistrovství ve fotbale v Rusku kvůli Krymu také ohroženo, tak se vytáhne poslední trumf...doping.  Všichni sportovci světa jsou čistí jak lilie, jen Rusové zobou granule. A Vy o tom píšete tak zasvěceně, jak kdybyste to sledoval vlastníma očima. 

  Zřejmě máte Vaše čtenáře za rozumově omezené a myslíte, že je uchvátíte svým zápalem pro správnou věc!  Omyl! Vy a Peszinszki jste považováni za mimořádné novináře, kteří bohužel...vzbuzují soucit! Rv

17 8
možnosti
Foto

Slabota.

Článek tak na úrovni Michala Romancova a Alexandra Mitrofanova.

Já měl za to, že dopink ruských sportovců řídí osobně Putin.

Musíte být na ty Rusy tvrdší, abyste dosáhl alespoň úrovně Urválka.

13 9
možnosti
JR

J12a81r14a 32R67a61n26k

11. 11. 2015 19:48

To neni zrovna nejchytrejsi prispevek, pane Petriku, ale protoze nemuzete cist zpravy z celeho sveta, nevite, ze kazde dopovani na tomto Vami nenavidenem kontinente se vetsinou vzdy provalilo a nic se zde nezatlouka, naopak:

http://www.bbc.com/sport/0/athletics/34775001

1 10
možnosti
Foto

I14v57a15n 55M12a97r91e26k

11. 11. 2015 19:35

Ještě nám zde p. Ziegler dlužíte vysvětlení, jak to bylo s haváríí ruského letadla na Sinaji a jak jste pár hodin po této tragedii tak bleskově přišel na "příčinu" nehody ? ! A nebo to bylo jen "takové plácnutí do vody" a víc není co řešit ? ! 8-o

12 7
možnosti
Foto

Za pád ruského letadla na Sinaji může Putin s Medveděvem, to už přece pan Ziegler psal.

10 4
možnosti
MT

Pane autore, připomíná mi to velice padesátá léta, ale otočená o stoosmdesát stupňů, když nám na cestu vyhrávaly budovatelské písničky. Z bezvýhradneho fandy USA a západu /poslouchali jsme Svobodnou evropu, Hlas Am.,Deutshe Welle,BBC atd.,/ jsem po jisté době změnil pohled na světové dění.Pro zajímavost : Mým bratrům se podařilo prchnout do USA /jeden z nich bojoval v US Army ve Vietnamu./ Mně se to narozdíl od nich nepodařilo. Ale vidím, že dnešní svět je úplně jiný ! Myslím si, že byste měl víc čerpat i z jiných pramenů, než z pro západních. Nenáviděné Rusko je už úplně jiné. Věřím, že časem změníte jiný pohled na svět. Ale respektuji Váš názor.

13 6
možnosti

..další pomýlenej...RvRv;-O

6 6
možnosti
  • Počet článků 3326
  • Celková karma 25,03
  • Průměrná čtenost 1805x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz