Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslím,že s těma ekonomickýma migrantama i s těmi ,kteří jsou občané EU a nejsou schopni či ochotni se přizpůsobit a začlenit- by třeba zrovna Francie neměla mít problém -a mohla by pomoct i zbytku Evropy - Francouzi mají v karibiku dostatek území na které by šlo přemístit tyto lidi--byli by na ,,území EU" demokracii by si tam mohli vykládat a praktikovat dle svého a jak to cítí. no a zima by jim tam určitě také nebyla.Odhaduji že 30 milionů by se jich tam určitě vešlo - a stále by to zalidnění bylo jedno z nejnižších na planetě.Třeba takové Ďábelské ostrovy - by mohli být jen pro vyvolené.RvEURv

3 0
možnosti
ZH

To je něco co říkám už dávno, každá země by měla mít nějaký ostrov, kde by mohli žít ti co se nechtějí přizpůsobit.

0 0
možnosti
JS

J15a38n 62S49o44u14č29e62k

30. 11. 2015 6:49

Píšete, že je problém s těmi, kteří již mají občanství některé ze zemí EU a byť jset již druhou nebo třetí generací původních přistěhovalců, západní hodnoty nepřijali. Ano, to je problém. A zároveň to ukazuje, že lidé, vyznávající toto náboženství, se nikdy zcela integrovat nebudou, vždy v nich nakonec zvítězí jejich víra, která je s evropskými hodnotami neslučitelná. A nemohu souhlasit ani s Vaším názorem o bližší spolupráci s Tureckem. EU přistupuje k Turecku z pozice servilního prosebníčka a to je špatné. A tak, jako se mnoho vysokých tureckých představitelů podílí na obchodech s IS, tak jistě participují i na migrační vlně. Turecko nebude EU podporovat!

8 0
možnosti
JH

J55a36n 12H67a27v60r82d91a

29. 11. 2015 21:26

Pane Zieglere, vašemu názoru hledat klíč řešení spolu s Tureckem dávám nulové šance. Prezident Erdogan chce Turecko udělat vůdčí stát islámského světa a pište si, že by měl malé cíle a před Evropou se ráčil zastavit. Naopak, bylo to Turecko, které začalo plánovitě a výběrově organizovat průnik muslimů na evropské území.

4 0
možnosti
Foto

Nejprve je nutné postavit právo šaría mimo zákon a zakázat nosit na veřejnosti hidžáb nebo burku. Přísně kontrolovat kázání imámů, aby se zabránilo radikalizaci muslimů. Radikální imámy ihned vyhostit.  My jsme tady doma a oni se musí přizpůsobit.

7 0
možnosti
VN

Právo Šaria obsahuje i pozitivní prvky , které nejsou v rozporu s evropskými zvyklostmi. Takže nedávat Šariu mimo zákon , ale trvat na dodržování evropského práva.

1 0
možnosti
KC

Autorovi karma a podtrhl bych závěr - na území Česka musí platit české zákony a zvyklosti. Pokud je někdo nemíní dodržovat, nemá právo v této zemi nadále žít. Měkkost ke zločincům a ničemům se nikdy nevyplácela, nevím, proč bychom měli být výjimkou. Drzejší si pak prosadí svoje zájmy a z těch, co mu pomohli, si udělá sluhy.

4 0
možnosti
Foto

Integrace se nepodařila ani za 100 let. Mám na mysli Romy.

2 0
možnosti
IM

I22v17a32n 42M31i38n27á16ř

29. 11. 2015 16:10

Čím benevolentněji se stavíme vůči islámské migraci - tím tragičtější osud připravujeme sobě a generacím .. našich potomků !!!

8 0
možnosti
BP

Píšeš : "Je třeba .... komunikovat s tzv, třetími zeměmi,... vracet je do míst,odkud přišli , ....již zde žijící přinutit k přijetí našich hodnotových žebříčků ...(vybírám z Tvého blogu )"

To je ovšem Jene čirý jetřebismus ....

Nezdařila se integrace,nedaří se nic z toho,co navrhuješ...

Na nedávném summitu Afrických zemí nějaká tlustá,africká dáma nám s nonšalancí sobě vlastní sdělila,že se budeme muset smířit s rostoucí migrací z Afriky do Evropy,na nějaké vracení uprchlíků můžeme rovnou zapomenout,protože oni je prostě přijímat zpět nebudou.Je to jasné -Afrika ( ale i Arabská část Asie - ale nejen Arabská) si prostě s fertilitou svých občanů neumí poradit.Export svých občanů -k nám do Evropy nejenom,že nebudou tlumit,ale budou ho podporovat - nám zůstanou pouze 2 možnosti - buďto trpně přihlížet,a nebo se tvrdě ohradit.Tvrdě rozumím všemu,co k tomu patří - dráty na hranicích,použití sily. Tertiam non datur ...

15 0
možnosti
KK

Převýchova?

Pokud nás nedávná historie naučila, tak převýchova opravdu vždy selhala a nefunguje. Takže je nepřevychováte.

A v okamžiku, kdy získají nadpočetní volební většinu si ty zákony stejně upraví dle svého ....

8 0
možnosti
ZH

Když se ty stavidla zastaví, tak můžete klidně spát. Před 4 rokama dělal Bundesamt studii porodnosti. Němky 1,3 dětí, Turkyně 1,8 a Afričanky 2,6. Z toho logicky vyplívá, že první vymřou Němci, pak Turci a zbudou černoši. Bude to ale trvat mnoho set let a nesmí se nic změnit. :-)

0 0
možnosti
JT

Vykriky pryc s Islamem opravdu nebudou to prave. Nekde v Arabii, at si delaji, co chteji. Jen do Evropy Islam nechceme. Rozvrati ji daleko dukladneji nez Evropska Unie.

12 0
možnosti
VN

Tento výrok zní podobně jako to komunistické "poručíme větru dešti". Milý zlatý...islám v Evropě byl , je a bude. Čím dříve to vy a ostatní pochopí , tím lépe pro všechny.

0 1
možnosti
  • Počet článků 3326
  • Celková karma 25,15
  • Průměrná čtenost 1805x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz