Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

připojuju se k těm, co si hned vzpomněli na brouka:-)

13 0
možnosti

Já si při čtení autorových výplodů vzpomenu na brouka Pytlíka pokaždé...R^

3 4
možnosti
VR

Rusové jsou mistři dezinformací a lhaní. Spoléhají na to, že jejich "není šprochu" pár lidí zbaští a že ten šproch bude kolovat vlastním životem, zvláště v hlavách naivních lidí, kteří jsou ochotni věřit každé kravině. A ono to funguje! Vzpomeňme si, jak se v nějakém obskurním indickém plátku, který nebyl přímo financován komunisty, objevila dezinformace KGB, že virus HIV vznikl v tajných laboratořích CIA. Pak už začaly nepodložené drby vinící USA z epidemie AIDS kolovat po celém světě. Pak tu máme tvrzení, že americké vládní kruhy vytvořily virus HIV, aby vyhladily černošskou rasu. Zbaštil je i slovutný reverend Jeremiah Wright, kamarád Baracka Obamy. Ufffff....

12 3
možnosti
MD

No hlavne , ze obycejny smrtelnik jako napr. V. Ruzek vi, co a v kterych laboratorich a za jakym ucelem vzniklo. To ostatni naplnuje jakousi duverou ve vse, co se kde na svete deje. Nebo ze by neobycejny?

9 7
možnosti

Pokud byste v nadpisu zaměnil Rusko za vaše jméno, bylo by to daleko příznačnější...

9 12
možnosti
JZ

Chápu Černý, když ubožákům chybí argumenty, nastupují osobní útoky. ;-D

9 10
možnosti
Foto

Autor zapomíná, že žádný stát není vzorem normálnosti a v dlouhodobém horizontu vede k nějaké formě totality.

3 0
možnosti
Foto

Spíše by nás mělo zajímat, zda existují nějaké brzdy toho skluzu.

0 0
možnosti
Foto

No a když prostí Rusové ani nevědí, jak blbě si doma žijí, protože jim to nikdo neporovná, lépe řečeno nesmí porovnat, a jsou pořád jen krmeni tím, jak jim všichni ubližují, tak se nedivme, že jsou pořád tak arogantní a panovační. A to nejen věrchuška, ale mohu potvrdit ze své bohaté praxe, že i naprostá většina běžných turistů i lidí zde žijících. Smutné, bezvýchodné.

11 5
možnosti

Jasně... prostí Rusové namají skrze internet přístup k informacím a proto nemoho porovnávat. :-)

3 7
možnosti
MD

Clovece jeden stastna. Tak napriklad s tou kritikou Ruska za pivo s ohledem na to, co se deje treba u nas kolem koureni v restauracich, v roce 2016 'po Kristu', kolik zbytecneho casu lidi, poslancu, ministru, bych pockal. A dalsi at si uziji zase jini.

4 2
možnosti
JZ

V Rusku se v hospodách nekouří už dávno. A také jsem jasně napsal, že ani u nás není všechno v pořádku, ale dávat za vzor Rusko je hodně mimo.

5 3
možnosti
Foto

Tak s mandelinkou jsme bojovali i za první republiky, za druhé prozatím nelze říci, zda se tvrzení bývalého hygienika o nové bakteriologické válce zakládají či nezakládají na pravdě. Za třetí, to že mám v kapse toliko 6300 kč, tak o tom mi nikdo nemusí nic publikovat v médiích, to vím nejlépe sám.

Pozn.: HIV virus má také být výsledkem nějakých pokusů v laboratořích.

2 4
možnosti
TK

Já sem si říkal, že Řezník se určitě ozve, ale že to bude takový blábol, to sem nečekal

11 2
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,40
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz