Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P16e43t39r 83H22e64s46s

29. 5. 2016 13:47

Je to jako v kamarádství, kamarádi si pomáhají navzájem. Když potřebuje jeden, druhý podle svých možností pomůže. Nám EU pomáhá léta a nejen penezi dotací. A když potřebuje pomoct EU, tak řekněme nasrat. Takového kamaráda bych opravdu nechtěl.

2 10
možnosti
SS

Pane Hess, stejně jako pro pana Polického. Ptala se paní Merkel ostatních, zda může pozvat takové množství imigrantů ? Smlouvy umožňují pí.Merkel pozvat si hosty a potom chtít po ostatních ať se o ně postarají ? Vy by jste kamarádovi pomohl z průšvihu, před kterým jste ho důrazně několikrát varoval a který vás může dostat do pořádného průšvihu?

18 1
možnosti
MV

Ziegler najednou otáčí. Ještě nedávno to byl přesvědčený EUrořitní alpinista.

3 0
možnosti
SB

Takových lidí je více.

Já si pamatuji, kolik jsem schytal urážek do nacionalistů, bolševiků rusofilů apod., když jsem Evropské unii prorokoval špatnou budoucnost. A schytal jsem je od lidí, kteří nyní píší v podstatě to, co já jsem psal už tehdy.

A aby to nevyznělo sebestředně, dodávám, že takových lidí, kteří ty urážky schytávali, bylo hodně.

2 0
možnosti
Foto

1/ Nehrozí tím Brusel-je to názor některých politiků.

2/ Je to zcela v pořádku. Pokud někdo nedodržuje většinově dohodnuté pravidla má být sankcionován- rozhodnutí o uprchlících jsou dělána většinově.

3/ Problematika fondů EU a uprchlíků pak souvisí zcela jednoznačně-peníze, které jsou na to potřeba. jsou součástí jednoho rozpočtu, který není neomezený.

Skandální je to, že v EU jsou země (jako ČR), které z EU čerpají výrazně více než do ní odvedou a mají tu drzost kritizovat ty kdo je sponzorují za to, že očekávají nějakou spoluúčast na problémech.:-/Rv

0 12
možnosti
Foto

Právě země V4 jsou ty kdo ohrožují Evropskou spolupráci když svým výrazně menšinovým názorem bojkotují rozhodování většiny:-/Rv

0 17
možnosti
TP

T63o91m56á45š 86P93í50c77l

29. 5. 2016 12:04

Jsem pro. Ani korunu do Bruselu a ani korunu z Bruselu.

12 0
možnosti
JL

Pane Picle trochu pomaleji. To nabouravate koalicni smlouvu. Tim nicite koalici a tlacite CR do novych voleb. Vysledkem bude, ze pan Sobotka bude mit jen JEDEN plat (za predsednictvi CSSD) a ztrati ty dva cenejsi (a tucnejsi) jako premier a zaroven poslanec. To prece mu to nemuzete udelat. To by musel zacat take pracovat. Po tolika letech na podpore od nas, poplatniku dani.

2 0
možnosti
JH

J47a28n 62H31l30e48d39í51k

29. 5. 2016 11:49

rudozelený brusele--- nechej si špinavý prachy i vetřelce,--- proč zamlčuješ těch dalších cca 50 milionů vetřelců, kteří se balí na cestu do evropského ráje na zemi ??

6 0
možnosti
OV

Proč vám chybí u Savčenkové diskuze?:-)

5 0
možnosti
MS

Na něco takového existuje jen jedna odpověď: "Strčte si do špic uprchlíky i dotace". :-)

13 0
možnosti
ZB

Ze současné EU je třeba rychle vystoupit, již neplní rozumný účel.

10 1
možnosti
Foto

Na platformě EU se živí příliš mnoho parazitů a europoslanců. Posílat peníze do Brusele a pak prosit, aby nám je vrátili zpět ? Totální nesmysl, non plus ultra Rv To si ty nesmyslné kruhové objezdy a předražené cykloztezky můžeme raději odpustit !!

13 1
možnosti
JH

Proč to nenapíšete rovnou?

Ať jde Brusel do brusele!

2 1
možnosti

Jak je vidět "do brusele" ještě admin ještě nezařadil mezi zakázaná slovní spojení. ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 3326
  • Celková karma 25,15
  • Průměrná čtenost 1805x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz