Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zase Rusi, zase jediní nacionalisti u mulkilkurního fotbalu ve Francii. U autora typické. Zase jednostranný rusofobní aspekt. Ale vypovídá to o jediném. Rusové ještě fotbal žerou, kdežto v USA neví, co to ten fotbal je. Milují totiž rugby. To je ten pravý drsňácký sport, při kterém je celá USA ve varu, ale nám to nic neříká. A proto se ve Francii u fotbalu neporvali lidi z USA, ale z Ruska, protože, až bude po celém světě tak populární rugby, což se nikdy nikdy, nestane, budou se všude rvát Američané na ulicích v Evropě za jejich národní tým.

5 12
možnosti
LJ

Jestli v USA neví co je to fotbal, tak pak nechápu tisícové návštěvy na lize. USA a rugby? To beru jako pokus o vtip. ;-D

4 1
možnosti
BH

Rusové jsou neškodní. Polští fanoušci z GKS Tychy na zápasech Baníku Ostrava to bylo jiné kafé. A jak je lehce zvládly na Bazalech naše hezké policistky na koních. Naprosté profesionálky. Ziegler je opravdu nemocný, neví, o čem mluví.

7 8
možnosti
MV

Uprimne receno kdyz si vybavim bitky fanousku Sparty a Baniku Ostrava....zdemolovane zeleznicni vagony....mnozstvi zranenych.....rikam si - cemu se divite pane Zieglere?

5 1
možnosti
Foto

Pan Ziegler Vám určitě potvrdí, že to byli převlečení Rusové.

7 11
možnosti
PL

P93e16t70r 64L46a60n48g75e79r

14. 6. 2016 21:00

Sice mi vadí váš "Zieglerovský" styl, nicméně, máte bezesporu pravdu. Karma,R^

5 3
možnosti
Foto

Nelze jinak než dát karmu. !!

12 3
možnosti
JT

Když někdo panu Hermánkovi nebo Petříkovi sáhne na rusáky nebo ještě lépe na cara Putina je zle. V tu chvíli se jim zatmí před očima a už to jede.

21 5
možnosti
Foto

;-D

sáhnutí na cara mělo v dobách mého jinošského věku ještě poněkud pikantnější konotaci

9 1
možnosti
Foto

Tak, já se přidám. Ono to není tak, jak pan Ziegler prezentuje. Rusové možná byli nejhoršími výtržníky, ale zdaleka ne jedinými. BBC snad věříme, že?

Uefa warned Russia will be kicked out of the tournament if their fans commit any further violence inside a stadium. It has also promised to strengthen security and fan segregation following Saturday's incident.

England has also been threatened with disqualification if there is further trouble, prompting an appeal for calm from England manager Roy Hodgson and captain Wayne Rooney.

Six England fans have been jailed - and banned from France for two years - for their part in the violence.

Another England football fan has been handed a five-year football ban after returning to the UK.

Two Russian nationals have been expelled from France.

Other fans implicated in the disorder are expected to be dealt with in the coming days.

The Russian union expressed regret over the fighting and Russia's sports minister described those involved as a disgrace.

But other senior officials have praised the hooligans openly as "real men", and many fans themselves seem largely unrepentant, even proud.

"I don't see anything terrible about fans fighting. Quite the opposite, the guys did well. Keep it up!" Igor Lebedev, a Russian Football Union (RFU) official and nationalist MP, tweeted.

4 2
možnosti
VV

Ona BBC ted vysila pismena?

4 3
možnosti
Foto

Proč by se měli doma prát?

1 1
možnosti
MK

To nebyli žádní fotbaloví fanoušci. To byli "Noční vlci" na dovolené !!

9 2
možnosti
Foto

Tady mám názory, jak se říká z druhé strany:

„Rusové v Marseille udělali veškerou práci za policisty! ...To ne ruští chlapci toto začali. Angličani okupovali celou oblast marseillského přístavu a už třetí den se nalívali. A přitom ničili a roztahovali se do okolních uliček a vstupovali do nekonečných půtek tu s marseillskými Araby, tu s francouzskými občany, tu s policií. ...Najednou náměstí prořízl pokřik: Rusové, kupředu! Rusové přišli a za deset minut rozehnali tenhle pekelný betlém s horou rozbitého skla a pozvracenou dlažbou.

Obávaní angličtí rowdies si doslova vykoledovali výprask a ostudu. A podle hysterických reakcí západního tisku lze usuzovat, že je to obecně chápáno jako ponížení celé Anglie, potažmo západu. Proto je nutné udělat z Rusů agresivní zrůdy, vyvrhele a provokatéry.

Kdyby byl výsledek opačný, hádejte, jak by se o tom psalo?"

5 17
možnosti
Foto

Pane Petříku my nemusíme hádat, my víme jak o tom všem budete psát vy.

17 3
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,40
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz