Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

P64e37t41r 33L65a13n46g57e43r

30. 6. 2016 19:22

Vy jste se ale rozezlel pane Jene. Že si raději ve volném čase nepřečtete knihu nebo nejdete ven. Problematiku jízdy načerno a s tím i neadekvátních postihů stejně nevyřešíte.

3 0
možnosti

Taky si říkám, co tak náhle z ničeho nic. Ale možná si zrovna všiml přistiženýho neplatiče, a tak byla inspirace pro úderný článek hned;-D

0 0
možnosti
KC

Pane Jene, s tím zveřejňováním jmen a foto černých pasažérů to není tak jednoduché. To by se nejdříve musel změnit zákon o ochraně osobních údajů. Ve Vámi navrhovaném případě by se instituce takové údaje zveřejňující, dopustila porušení zákona. Jinak však oceňuji Vaše názory a příspěvky, většina z nich má rozumné jádro.

4 0
možnosti
PK

Co navrhujete udělat s bezďáky, kteří houfně využívají MHD. Na nich si oficiální cestou nic nevezmete. Bylo hodně řečí s příchodem Anovlády, ale skutek utek. Ale nejsem demagog, někdy musíte volit cestu nejmenšího zla. Revizor je vyhodí a oni pokračují za pár minut další linkou.

Cizinci asi taky dluží ale ne vždy je to úmysl. Francouzky byly nešťastné, že nemohou si koupit lístek v tramvaji, když v autobuse to jde. Těžko jsem jim vysvětloval, že to v tram n ́est pas possible. Takže řešit i na druhé straně "barikády".

Je sympatické, že fandíte DPHMP, i když dočasný Váš Budějičák byl sesazen z trůnu.

0 0
možnosti
JR

J55a15n 35R46á70ž

30. 6. 2016 17:58

No vidíte, když píšete bez protiruského zaujetí, lze s Vámi souhlasit. Karma!

3 0
možnosti
RS

Slepí vůdcové, cedíte komára, ale velblouda spolknete!

Doporučují vám přečíst si 23 kapitolu Matoušová evangelia.

2 0
možnosti
Foto

A co v Rusku, jsou tam černí pasažéři a pijí rum?

3 1
možnosti
Foto

Vypadlo mi uslovení, pane Zieglere, tak se omlouvám.

1 0
možnosti
BK

Já chápu oč Vám jde- a asi máte v ledasčem na toto téma pravdu, ale nezlobte se na mě: chlap, který řeší černé pasažery a nese v sobě tzv. "bouři a spravedlivý hněv"- nad upadající spravedlností v zemi a přitom jej nechává klidným dnešní fungování státních zástupců, kteří dnes mají moc určovat, kdo "půjde" a kdo ne a jsou nekontrolovatelní naprosto nikým- tak soráč, ale takový MUŽ mi přijde přinejmenší trochu směšný.

2 7
možnosti
SS

A co fungovani hejtmanu co kradli ve velkem?

3 0
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,66
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz