Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J50a41n 89R50á53ž

30. 7. 2016 11:52

To je důsledek toho, že právo a pořádek, coby nejvyšší autority na které byla postavena naše moderní civilizace, je zvráceným pojetím lidských práv naprosto zrelativizováno.

Tak je například i právo cestujícího být přepraven do cíle nikým neobtěžován, za což si zaplatil, dáno na roveň někomu, kdo právo a pořádek respektovat odmítá.

A to je jen jeden z důkazů o vlivu pachatelů dobra na degeneraci společnosti.

10 0
možnosti
JAN

DP zajímá něco jiného, viz. např. Bémův odkaz, či jen poctivý souboj revizoři vs. cizinci. Na můj dotaz, zda-li by nešlo znovu zavést info nálepky proti kapsářům, mi bylo odpovědí pouze zavedení nových info pro kolaře. Nevšim jsem si, že by můj "leta známý kapsář" jezdil na kole. Tak to zkusím připomenout později a snad i důrazněji;-D.

3 0
možnosti
Foto

Pro zbabělou Beatu: minusovat umí každý hejhula. Máte něco k věci?

3 3
možnosti
BK

Máte pravdu, pane Pechare. Dlouho jsem mlčela- skutečně to bylo zbabělé a nízké. Teď to tedy napravím, postavím se k tomu čelem a vyjádřím se naprosto otevřeně: jste skvělý muž, pane Pechare. Moudrý, inteligentní, oduševnělý, osvícený a bystrý. Vaše příspěvky patří k elitě zdejších diskuzí. To, co jsem pocítila, když jsem četla právě dnešní vaše komentáře, je nepopsatelné. Je to téměř božské. Děkuji Vám, Miloši, za to, že jste mne posunul, dodal odvahy- a Já konečně dokázala vyjít ze sebe. V

4 0
možnosti
Foto

Počet tramvají je prakticky stále stejný, zatímco počet bezdomovců roste v tomto režimu geometrickou řadou. Kromě toho často smrdí nejen bezdomáči, ale mnohdy také různí pošuci a vožungři. Co s tím chcete dělat, to nevím, to jsem se v článku nedočetl Rv

11 4
možnosti
PK

Tak doporučuje jen tvrdší zacházení (represi), což považuji za sporné. Kdyby např. metro mělo turnikety, tak jejich přístup do podzemky by byl ztížen.

1 0
možnosti
PK

V rámci současné "atmosféry" a pravidel je s tímto jevem bojovat velmi těžké. Řidič ho vyhodí a dotyčný pokračuje další soupravou. To bylo řečí před volbami jak ANO dá Prahu do pořádku a nestalo se nic. V minulosti pravicový pražský poslanec ODS je chtěl vyvézt za Prahu a se zlou se potázal. Je zajímavé, že tento jev dříve neexistoval. Ale zrušíte pracovní povinnost, zavedete kapitalismus - který je efektivnější, o tom není sporu. Ale vynoří se negativní jevy jako tento. Dříve např. něco jako exekuce jako částečná příčina bezďáků, nemohlo vůbec vzniknout.

2 3
možnosti
LH

Obvyklé jednoduché černobílé vidění světa (tak typické dříve pro svazáky a komouše). Co takhle najít řešení - dostat se ze dna není tak jednoduché jako se na dno dostat. Ale Vy nevíte o čem mluvím

3 4
možnosti
VM

Tak jsou lidé,kteří se o nezáviděníhodné situace nedostali vlastní vinou,třeba díky vážné nemoci,ale musí se člověk snažit,chápu,že to není jednoduché,ale je pravda,že někteří lidé si toto zvolili dobrovolně.

5 0
možnosti
Foto

Nechat povinně každý týden 5 dní jezdit premiéra Sobotku s nalepeným plnovousem (aby ihned nepřišel od nasr... tedy, nasrknutých cestujících MHD naprosto zbytečně k úrazu) a aby našel způsob, jak to ve svém, před volbami slibovaném dobře fungujícím státě - elegantně vyřešit. Proč by se tím měl zabývat někdo jiný než Sobotka, který tady přece rozumí všemu??

5 1
možnosti
RJ

R29a67d78e93k 66J58a73r30o31š

29. 7. 2016 20:05

Tohle je spíš záležitost pražského managementu, resp. pí Krnáčové, která se podobných individuí (viz Klinika) srdnatě zastává...

4 0
možnosti
SS

Nebudte tak zly na mistniho bloggera Hassana ... :-P

7 0
možnosti
RJ

R57a61d11e14k 14J51a43r47o61š

29. 7. 2016 20:40

On ještě publikuje? Já myslel, že je v base...

2 0
možnosti
VV

Myslim, ze nemuze byt problem aby ridic zavolal na dispecink a pozadal aby to vresili. Vedi kde se nachazi a kam maji policii poslat.

Podle mne neni problem v zakonech, ale v pohodlnosti zamestnancu DP.

1 0
možnosti
JP

J96a22n 41P52a92l46l80a12s

29. 7. 2016 22:24

Víte, kolik se za za oním řidičem naštosuje tramvají, než dorazí policie?

1 1
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,40
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz