Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Náhodou ruské hospodářství dohání mohutně to české. Pan Peroutka zaznamenal, že stalinská ekonomika je tak o osm pětiletek za tou naší. Nedostatek jednorázových injekčních stříkaček byl u nás zaznamenán v r. 1988, tedy zhruba před sedmadvaceti lety. Takže ruskou a českou ekonomiku už dělí pouhých šest pětiletek.

Aby byla konečně srovnána úroveň ruské a české ekonomiky, tak se připravuje přechod na používání opakovaně používaných injekčních stříkaček. A naše zdravotní školy opět učí budoucí sestřičky vyvařovat jehly.

1 7
možnosti
PL

Navzdory vašemu stálému vykřikování Rusko nekrachuje a se to nestane ani v dohledné době. Že by jste měl pane Zieglere zanesené informační kanály?

6 7
možnosti

Právě že v dohledné době se to stane, finančník ·Soros to odhaduje na rok 2017 .‎ · ‎

4 3
možnosti
Foto

S určitým lidmi je lepší nediskutovat, jednak je to ztrátačasu a jednak jim tím prokazujeme laskavost, že je vůbec bereme na vědomí, jako s Petříkem.

5 8
možnosti
JN

J14o50s97e23f 24N58i48k96l

6. 8. 2016 1:17

...tak proč tady diskutujete...

4 0
možnosti
Foto

Vy taky naletíte na kdejaký fake. Již J.V.Stalin říkával: důvěřuj, ale prověřuj ! Toho se držte a nebudete litovat !

6 7
možnosti
VM

Stalina už se zřekli i komunisté,ti rozumnější.

4 3
možnosti
Foto

Copak v Rusku znají injekční stříkačky?

Tam přece žádné zdravotnictví neexistuje.

Vy nevíte, že tam pacientům pouští žilou?

12 7
možnosti
JN

J87o25s80e23f 12N48i30k42l

5. 8. 2016 19:26

...docela se divím, že pan autor cituje Parlamentní listy...není to tak dávno, co v diskuzi tvrdil, že jsou nevěrohodné a informace v nich zkreslené...

13 5
možnosti
Foto

Parlamentní listy patří mezi nevěrohodné zdroje a docela se divím, že to admini tolerují.

Seznam nevěrohodných zdrojů je již vypracovaný, bohužel je zveřejněný zase na nevěrohodném zdroji, takže nemohu dát odkaz.

5 6
možnosti
Foto

I95v65a60n 90M22a98r93e45k

5. 8. 2016 19:26

No p.Jene, pokud základ toho pilíře tvoří vybrané spisy Vladimíra Uljanova a Josefa Džugašviliho, pak v tom nevidím žádné barbarství, ale nanejvýš jejich smysluplné využití. S těmi stříkačkami a "nezaměstnaností" v Rusku bych to neviděl tak tragicky . Nakonec nějaká naše "opoziční" politička by podobné problémy zcela jistě našlla i u nás. Napřílklad můj kamarád utratí každý měsíc čtvrtinu svého důchodu za léky a zdravotní pomůcky, ale to asi není důvod na nějaké téma které by stálo za bombastický blog ,zřejmě je to normální věc ? ! 8-o

7 5
možnosti
ZH

Limit na doplatky pro důchodce je 2500 Kč za rok. V každé skupině léků je jeden bez doplatku. To má Váš kamarád tak malej důchod? Nebo tak velkej, že si to může dovolit? :-/

1 0
možnosti
JV

A to jsou u nas politici co na furt tlaci k Rusku .Vcetne Prezidenta!!

3 5
možnosti
AD

Nikdo nikoho nikam netlačí. Maximálně nemají někteří politici černobílé vidění světa.

3 4
možnosti
AD

Vy opravdu věříte, že je v Rusku 50 % nezaměstnanost? Tak hloupý nemůžete být ani vy.

9 6
možnosti
Foto

Místopředsedkyně vlády Olga Golodets nedávno připustila, že vláda přesně neví, kde pracuje 38,2 milionů lidí, tedy 44 procent aktivně činých obyvatel. Zvýšená nezaměstnanost tedy v Rusku nikoho neznepokojuje.

4 2
možnosti
  • Počet článků 3322
  • Celková karma 25,60
  • Průměrná čtenost 1807x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz