Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

Měl se držet Snídaně s Novou.. KarmaR^

2 2
možnosti
JK

Máte pravdu, jako dopravák měl svou úroveň. Jako politik je nepoužitelný.

2 0
možnosti
Foto

A proč by mělo být nepřípustné kladně hodnotit Hitlera za rozvoj dálniční sítě a sovětskou moc za obutí sovětských občanů. Přece obé nechcete před čtenáři svých blogů utajit? To by bylo nepřípustné.

1 5
možnosti
LU

Hitler a rozvoj dialničnej siete?

Áno Hitler vykrikoval, že postaví v Nemecku 20 000 km diaľnic. Skutočnosť v Nemecku bola výstavba diaľnic zastavená v roku 1943, všetky diaľnice v Nemecku mali 3 800 km aj stími ktoré boli postavené pred Hitlerovým utopistickým plánom 20 000 km diaľníc.

"Propagandista Goebbels by měl radost. Také jste mu věřili, že první německé dálnice zbudoval a otvíral Hitler?"

http://www.vyvlastnenie.sk/clanok/a/80-let-nemeckych-dalnic-jak-hitler-ukradl-autobahn/

A čo sa týka "obutia" sovietskych občanov, je ešte väčšia blbosť ako Hitlerove diaľnice.

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 2
možnosti
AS

Přesně tak. Ve svobodné společnosti by měl mít úplně každý jedinec právo na svůj názor. Aspoň si můžeme o každém jednotlivci na základě jeho názorů udělat obrázek a případně se od něj distancovat (v tomto konkrétním případě jeho nezvolením). A jestli se tady pan Ziegler ohání zákonem, který svobodu slova ořezává, tak tím jen ukazuje, že jeho pohled na svobodu slova nemá k názorům fašistů (potažmo komunistů) tak daleko, jak by si on sám zřejmě přál.

2 0
možnosti
Foto

Huml holokaust nepopřel, to jen média zase zaperlila a stejně založení se přidávají,

8 5
možnosti
Foto

Pane Bicero to video hovorilo jasne a slova pana Humla ze nevidel na titulky s prekladem jsou nechutnou vymluvou. Veta jako udajny holokaust totiz nebyla jedinym utokem. Jasne se tam hovori ze Zide jsou viniky. Dalsi veci je odkud to video pochazi. Z neonacistickeho youtube profilu iron dawn, kde je mozno slyset chrochtani Hitlera a dalsi pochlebujici odkazy na treti risi. Pan Huml by mel byt hnan k zodpovednosti.

5 2
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,36
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz