Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Článek má asi pravdu, avšak je třeba říct, že Ukrajinci dělají Krymanům spoustu naschválů, Krymany bolí bojkot dodávek všeho z Ukrajiny více nežli ruský bojkot potravin od nás. Je to řada nachválů z obou stran. Ano máme zde zvláštní fenomén, rozvojovou zemi s druhým největším jaderným arzenálem a bojeschopnou armádou, jež provádí vesmírný výzkum na špičkové úrovni, chce stavět plovoucí jaderné elektrárny, disponuje řadou vzdělaných vysokoškoláků a sportovců, což je pro rozvojové země docela typické.

2 8
možnosti
JF

J45a26r55d85a 90F74i34š17e56r

29. 8. 2016 21:10

Jsem trošku zmaten o jaké zemi je to vlastně řeč? Druhý největší jaderný arzenál má USA, RF je první. Vesmírný výzkum po dvou letech neustálých škrtů v Roskosmosu se v Rusku v podstatě neprovádí a vzdělanci a sportovci? Hmm... o jaké zemi jste to tedy psala?

8 1
možnosti
Foto

Z mého pohledu je rozhodující, že prozatím nikdo neměl odvahu navrhnout konání referenda na Krymu o jeho setrvání v Ruské federaci.

2 5
možnosti
JV

A proč by to někdo dělal? Krym je podle mezinárodního práva ukrajinským územím, takže konat referendum o jeho setrvání v RF je jednoznačně v rozporu se zdravým rozumem.

14 2
možnosti

Už jsem to tu psal před více jak rokem, že do pár let jsou na Krymu protiruské demonstrace a zdejší rudá klaka si klepala na čelo:-)

Rusko se svou špatnou ekonomikou prostě tuhle další, obrovskou černou díru na peníze nezvládne, vždyť dnes platí ze svého až 80 procent Krymského HDP....

9 3
možnosti
Foto

Vy také skočíte na každou hloupost, kterou napíše západní rusofobní propaganda.

"Za ukrajinské éry přivítal Krym šest miliónů turistů ročně, píše Reuters s odvoláním na oficiální statistiky,“ uvádí se dále článku.

Namísto číselného srovnání počtu turistů je ale pouze dovětek: „Počty návštěvníků po anexi prudce klesly.“ I pro průměrně zdatného uživatele internetu je snadné zjistit, jak to s turistickou návštěvností Krymu je ve skutečnosti: v roce 2015 to bylo bezmála pět milionů lidí a jen do konce letošního července, tedy v polovině sezony, to byly tři miliony lidí, přičemž sezona pokračuje v srpnu a září.

Celkem je letos na Krymu očekáváno 6 – 7 milionů turistů a v dalších letech má tento počet ještě růst díky spojení poloostrova s Ruskou pevninou a mnohamiliardovým investicím do turistické infrastruktury, o kterých v článku není ani slovo.

8 19
možnosti

No, zrovna od vás to moc sedí, říkat někomu že sedne na každou hloupost;-D;-D

15 6
možnosti
SN

:-)..... Pane Zieglere ! Rád se odvoláváte na kamarády, kteří s Vámi táhnou v jednom šiku proti Rusům, přičiním také poznámku.

Ten můj kamarád, kterého jsem neviděl, ale četl jeho zápisky pro projetí Ukrajiny, popisuje skutečný stav pro obyčejné lidí na Ukrajině. Bída neskutečná. Jedině vojáci, policie a dobří "podnikatelé" si žijí.

Nebudu se s Vámi přít o tom, jak žijí obyvatelé Krymu, ale musí Vám být jasné, že v případě, že by byli součástí Ukrajiny, tak by na tom byli stejně.

Doufám, že předpokládáte konání dalšího referenda s cílem vrátit se pod mateřská křídla Ukrajiny, což by se nabízelo podle Vašeho popisu kritické situace.

!!!!!!

6 17
možnosti
JZ

Osud obyvatel Krymu se ovšem po připojení k Rusku nijak nezlepšil, a bídu na Ukrajině, na kterou nese vinu i ruská agrese, jsem nikdy nepopíral.

11 2
možnosti

Tady si na Medveděva vyšlápli Krymští důchodci....

https://www.youtube.com/watch?v=Q4Oe86j31b8

8 1
možnosti
AK

Ziegler se zase chytil na protiruskou propagandu;-D

7 19
možnosti
MK

Opravdu a v čem?

15 1
možnosti
  • Počet článků 3318
  • Celková karma 26,01
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz