Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Foto

Kdyby se mělo Rusko se svou historií vypořádat, tak by ji ani nemohlo učit - respektive by mu žádná nezůstala. První Mongolský útlak, po té carismus, čímž si také moc nepomohli a nakonec byli oklamáni Leninem, po kterém nastoupil Stalin a následně zvrhlý diktátorský režim, který si jaksi neprávem říkala komunismus. Paradoxně Rusko zažívalo největší časy slávy právě pod tou nejtvrdší rukou, takže když to všechno vyškrtají, tak můžou zůstat u pohádek a Slovanech a jejich holubičích povahách. Vám se jen divím, že vás věčně baví se v tom vrtat a radši si nepřečtete taky něco pěkného ;-D;-)R^

8 4
možnosti
JZ

Kdybyste Wiltschi znal skutečně historii, tak byste tady nehlásal nesmysly. Rusko zažilo největší hospodářský rozkvět po v letech 1907 - 1914, a to hlavně zásluhou premiéra Stolypina. A to rozhodně nebyla doba nejtvrdší diktatury v dějinách Ruska. Naopak, na moci se totiž podílel také volený parlament zvaný Státní Duma. ;-D

5 4
možnosti
DP

D42a61d38a38k 85P56e89t18r

7. 9. 2016 16:55

Masakr Arménů se považuje za genocidu, Turkům to nevadí.

1 0
možnosti
Foto

Dalo by se taky říct demokratickému Česku nevadí, že se upalovaly "čarodějnice".

V Rusku po občanské válce řešili množství bezprizorných sirotků tak, že je postříleli.

4 6
možnosti
JZ

Ovšem demokratické Česko jaksi neoslavuje Bobliga z Edelstadtu.

11 1
možnosti
Foto

Asi se už budu opakovat... ale co už. Karma. A pevné nervy při útoku, který bude asi následovat. Jen co dojdou k počítači.

14 1
možnosti
MD

Stale malo, stale malo. Tedy vedle toho, co pachali Nemci treba za druhe svetove ci Americani ve Vietnamu. Take VE JMENU sveho videni spolecnosti.

1 16
možnosti
Foto

Jste vedle. Německo bylo za válku odsouzeno a poraženo. Zločiny páchané americkými vojáky ve Vietnamu i jinde byly spíše ojedinělého charakteru a byly tvrdě potrestány. Rusko ale stále, prostřednictvím Putina straší a zůstává onou říši zla, jak jí nazval kdysi Ronald Reagan.

19 4
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,16
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz