Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte pravdu. Doufejme, že nesmyslný nápad obskurního politického uskupení, jehož členem je bohužel i český poslanec Zdechovský, neprojde.

2 0
možnosti
MP

Já nevím, proč je nenapadne něco motivačního, třeba jakmile mladý člověk dostuduje do věku 24-26let a nastoupí do zaměstnání, dostane nějaký benefit, třeba časově omezenou jízdenku, příspěvek na pořízení bydlení, příspěvek při narození prvního dítěte, pokud předtím nečerpal žádné soc.dávky. To bych ještě pochopila.

Ale tohle... Rozdávat z cizího (rozumějte - uvalit na dopravce jakousi povinnost) .... To už se bude úředním nařízením zřizovat mamma hotel či mamma cestovka? To se nedivím, že se do Evropy hrne kdekdo - kde jinde lítají pečení holubi rovnou do huby?

2 0
možnosti
LH

Jak hlasoval pan poslanec Zdechovsky o kvotach?

1 0
možnosti

Bohužel - čím větší pitomost, tím větší naděje na její uskutečnění

2 0
možnosti
Foto

I52v68a45n 78M35a15r19e47k

21. 9. 2016 18:26

P.Jene, dnes karma . Otázkou jen je , kteří mladí lidé by bezplatné cestování po Evropě nejvíc využívali ? Určitě ne ti kteří mají pracovní a studijní povinnosti , jedna "kategorie" se nabízí , ale líp pomlčet . 8-o

6 1
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,75
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz