Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Mě jste tedy pane Zieglere tímto článkem neskutečně pobavil a to hned několikrát:

Ano, naši hokejisté na Světovém poháru vyloženě nepropadli, ale napsat, že v zápase, který prohráli 0:6, hráli dobře, akorát měli smůlu, to je opravdu hodně úsměvné - bez ohledu na to, který Váš kamarád-odborník to tvrdí. Jinak, můžete zde když tak uvést, v kterých letech ten Láďa Plánička za Motor České Budějovice chytal?

No a s tím, jak velkou radost vám udělala porážka Ruska v semifinále s Kanadou, jste určitě nepřekvapil (akorát škoda, že na rozdíl od nás jen 3:5 - kdyby tak prohráli 0:7, to by byl blog, co? ;-)). Ale psát, že jste si v reakci na to začal prozpěvovat kanadskou hymnu - to bych chtěl fakt vidět a slyšet! ;-D

No až si to ovšem přečte taková paní Rank, tak ta bude jistě nadšená neskutečně.;-D

12 2
možnosti
SS

Ta prohra 0:6 se "smulou" me tez pobavila ... asi jsme kazdy videli jiny zapas ... Jinak Kanada smetla Rusko bez problemu. Nevim jak Jaru, ale me osobne vic potesila porazka Yanks od kanady a pak I od CR - tady v Kanade je hlavi "nepritel" v hokeji USA ... SSSR byvavalo, dnesni Rusko na rudou masinu proste nema.

5 1
možnosti
  • Počet článků 3319
  • Celková karma 25,91
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz