Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DP

D65a18d18a84k 24P81e18t88r

7. 10. 2016 16:39

Tak vlastně nevolit TOPku a ODS, vyložení extrémisté.

7 0
možnosti
JL

Tak je nevolte, ale extrémisté to nejsou.

1 1
možnosti
JL

Bydlím se středočeském kraji a vím, že budu volit politika, který má před sebou obrovskou budoucnost. Je neuvěřitelné, co ten člověk dokazuje.

0 0
možnosti
Foto

Víte co, Zieglere? Strčte si své volební rady za klobouk.

14 2
možnosti
JN

J27o89s22e15f 32N16i18k69l

7. 10. 2016 15:52

...vaše rady, koho volit a koho nevolit, jsou k nezaplacení...:-P

5 0
možnosti
Foto

A nebyl ten rozbořený Krumlov malebnější?

2 4
možnosti
PK

Všechno má své. Ale chřadnul také tím, že to bylo vojenské město, jako kluk si pamatuji stojedenáctky na náměstí a v uličce z něj (směr Větřní). Bylo to u hranic, obyvatelstvo hodně nové - z "dovozu". Vůbec za socíku byl problém udržovat, jen se stavěla nová sídliště a velké transfery na Slovensko. Kdybychom měli Zakarpatí, stálo by to ještě víc.

3 0
možnosti
MN

V Brně se objevila petice nějakého dobrosrdečného hnutí, která navrhuje, aby se zbouralo Rondo (sportovní hala, kde probíhají koncerty a hlavně, kde hraje Kometa hokejové zápasy) a aby na jeho místě byl vybudovaný parčík s mešitou, protože prý berněnští muslimové si už zaslouží pořádnou mešitu. Prý o zafinancování má zájem zahraniční investor. No kdo asi? Saudové?

Zatím je to petice/projekt, který vzbuzuje jen úsměv, ale až tito fanatičtí multikulturalisté začnou žádat o povolení ke stavění mešit v Brně, tak na magistrátech a v krajských zastupitelstvích musí být dostatek takových lidí, kteří to nepovolí.

4 0
možnosti
JH

J58a19n 65H18r44u61z36a

7. 10. 2016 17:13

Tak především je to věc stavebního úřadu, nikoliv magistrátu. Zvláště když na to budou mít svůj pozemek. Možností zakázat stavbu má SÚ málo. Nejlepší je si je sem netahat. Pak nebudou potřebovat ani ty mešity.

0 0
možnosti
MD

Autor to mysli jiste dobre. Jenze se nepise rok 1918, my nebudujeme prvni republiku.

Svet se nam mezitim posunul uplne nekam jinam. A pokud chceme tvorit v alespon castecne svobode a nase pravice neni schopna se toho ujmout nezbyva nez se poohlednout po jinych. Byt jen na nejpotrebnejsi dobu.

5 1
možnosti
Foto

Islamizace je dobrým strašákem a především jsou to body zdarma ... viz. vítězství PiS v Polsku. Každý by se měl spíše zamyslet nad tím, zda zrovna u nás vůbec nějaká hrozí a především, že jednotlivé kraje by se ji stejně neměli snad ani jak postavit. Co se Bartošovi národní demokracie týče, docela by mě zajímalo, jak jednoduchý musí být jejich volič, aby skočil na tak jednoduchá hesla, jako například "zrušíme daně". R^

1 4
možnosti
MD

Jak jednoduchy musi byt volic volici koalici TOP09 a Zelene?

http://www.top09.cz/regiony/vysocina/

9 1
možnosti
TP

T60o63m57á64š 13P47í59c33l

7. 10. 2016 14:55

Právě proto, že nechci volit extrémisty, budu volit antiislamisty.

12 0
možnosti
MN

Hrozba plíživé islamizace naší země je absolutně nejdůležitější téma současnosti.

A není pravda, že s krajskými volbami nesouvisí. Krajská zastupitelství mohou značně ovlivňovat hustotu výskytu azylových a detenčních center v krajích a organizaci bezpečnosti jak na hranicích krajů zejména s jižními a západními státy, tak v rámci celého kraje, hlavně měst.

Uvědomte si, že i když je nyní, v okamžiku voleb, mainstreamovými médii podsunutá atmosféra "uklidnění" imigrace a vlastně zesměšnění celého tématu, tak to jsou volby na 4 roky.

Už brzy je třeba očekávat, že Turecko vypustí Krakena, ať už proto, že nedostane uvolnění vízové povinnosti do konce října anebo proto, že toto vízové uvolnění dostane (ono to vyjde nastejno). Pak začne být hodně důležité, jak se kraje budou stavět k případné následné lavině migrantů, kteří začnou prosakovat do naší země.

12 1
možnosti
Foto

Plíživá islamizace, to mi zní podobně, jako plíživá kontrarevoluce.

1 7
možnosti
  • Počet článků 3318
  • Celková karma 26,17
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz