Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NM

;-D...zajímavé když ale majitel nechtěl ubytovat "nastrčenou cikánku" tak to byla zase jenom diskrimianace..;-O;-O[>-]!!

9 0
možnosti
TH

To byla diskriminace.

2 0
možnosti
JM

J64a86n 75M92o83l37n84á59r

5. 11. 2016 13:27

Je to vlastenec!

2 0
možnosti
DB

těch pohledů je mnohem více....Krym patřil Rusku a byl darován Ukrajině, ale jen když bude v SSSR, a Ukrajina vystoupila, a tak je možné si dar vzít zpět.....to ostatně platí i u lidí...a řekne vám to každý právník....

Na druhou stranu Rusko se vlastně vyvinulo z Kyjevské Rusi...ale to by pak chtělo historika, právníka a dohodu o tom, jak daleko je možné něco takového vymáhat zpět...

a protože taková pravidla zatím nejsou stanovena..pokud vím...je to prostě od případu k případu jiné

A jen tak na zamyšlenou...Říše Velkomoravská byla jistou předchůdkyní Česka, a tak tedy bychom mohli vyžadovat navrácení oblastí až někam k Frankfurtu...nemyslím, že by tím byli Němci nějak nadšení a také si nemyslím, že by takováto žádost měla šanci na úspěch..ale je to také podhled...a problém ve všech těchto případech je především čas a podmínky kdy a jak k něčemu došlo.......

a co se týká onoho soudce...ano asi rozhodl dobře, jenže to vysvětlení je sice právnické, ale jinak dost nepřesné......představte si, že by každý majitel jakéhokoliv obchodu měl podobné podmínky ...například, smíte nakupovat v Lidlu jen když budete mít na oblečení našitou německou vlajku....nebo evropskou.....nebo na klobouku musíte mít červené jablko........jak byste rozhodl spor založený na této vlajce.....nebo jablku......? a jak by ho rozhodl onen soudce?

8 4
možnosti
JM

J97a96n 81M10o33l12n21á55r

5. 11. 2016 13:32

Krym byl 2x anektovaný ruskem. Krym patří Krymským tatarům. Pokud chcete postupovat protiproudu dějin, tak to by Rusko muselo patřit Skandinávcům resp. Švédům.

12 3
možnosti
Foto

A také bych, pane Zieglere, vřele doporučoval respektovat věcnou správnost, protože:

Statutární orgán firmy: GOLDEN GASTRO SERVICE, s.r.o.

Identifikační číslo:

25856707

25856707

je jediný, níže uvedená Ing. Seidlerová a Vámi uváděný pan Krčmář nemá ve firmě žádná práva a je nebo byl pouhým zaměstancem:

Jednatel:

Ing. JANA SEIDLEROVÁ, dat. nar. 23. října 1972

Koncová 702/25, Výškovice, 700 30 Ostrava

Den vzniku funkce: 18. prosince 2009

7 6
možnosti
Foto

Je zajímavé, kolik lidí rozohní obyčejná, nepříliš kvalitní, kopie obchodního rejstříku.

2 1
možnosti
Foto

Myslím, že jste trochu vedle.

Na přenechání československého pohraničí Německu se v Mnichově dohodli,a svým podpisem tuto dohodu také stvrdili,představitelé Velké Británie, Francie, Itálie a Německa.

Tudíž (aniž bych to jakkoli schvaloval) jednalo se o zcela legální akt.

A dotaz: Jak bylo zjišťováno, že "To je pravdou, zákaz se nevztahoval na Rusy, ale jen na ty, kteří schvalují okupaci a anexi území cizí země

Zdroj: http://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=564997

6 10
možnosti
  • Počet článků 3325
  • Celková karma 24,91
  • Průměrná čtenost 1806x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz