Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když se Castro zmocnil vlády, psal se rok 1958, za nikdo nestál, naopak proit němu stála supervelmoci, to vysvětluje vše, jako slabšímu mu bylo nutné držet palce, když se Pinochet zmocnil vlády, psal r. . 1973 s mohutnou podporou USA, to vysvětluje vše.

Pinochet je Jidášem, který zradil vlastního prezidenta. Vrazil mu kudlu do zad. Kdyby abdikoval pro nesouhlas z funkce náčelníka generálního štábu, začal chodit dům od domu získávat podporu pro svou vizi, ba se postavil do čela nějakého toho partyzánského oddílu, tak by bylo mu možné držet palce, ale tak postupoval, žádné sympatie. A je tedy úplně lhostejné, že za nim tedy stojí méně mrtvých.

6 16
možnosti
KC

Autor je velmi blízko pravdě, a co horšího - Castrova totalita je nebezpečně podobná totalitě EU, proto se pan Juncker zhlíží v Castrovi. Sice možná přímo nevraždí, ale zato stahuje neřády - teroristy, kteří to dělají za ni.

2 1
možnosti
LH

Já myslím že už je hodnotí někdo úplně jinej a ten už si poradí a nepotřebuje žádný rady a porady

3 0
možnosti
JL

Fidel - je to mýtus. Ve skutečnosti prostě jen marxistický diktátor. Neustále se zaklínal revolucí, totéž dělali první bolševici v Rusku: Lenin, Trockij a další. Aparátčík. Soudruh.

12 0
možnosti
Foto

Ti všichni šturmovali nebe. Bukanýři jedni.

1 6
možnosti
  • Počet článků 3318
  • Celková karma 26,19
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz