Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Dobře napsané, ale proruským švábům se to líbit nebude. Z historického hlediska....koukněte se na ekonomiky států, kde zůstal po válce Rus a kde západní armády včetně armády USA. Ale chápu, že to bolševikům a jejich dnešním nohshledům vyhovovalo.

6 3
možnosti
Foto

A také mne zaujala ta "známá skutečnost, že existují plány na obsazení Pobaltí". Uniklo mi něco, když je to tak známá skutečnost?

11 6
možnosti
VV

A znama skutecnost ze do 14 dnu mely byt armady miru a pokroku na Rynu vam jiste unikla take.

8 3
možnosti
Foto

Proč nebrání své území pobaltské republiky? Nebo je obava, že nepodstatná část obyvatelstva nemá zájem? Že chce žít v klidu se svým sousedem? Tak jim zvedneme morálku. To tak vždycky bývá, že cizí armády zvedají morálku ke svém cílům. 4000 cizích vojáků nemá na stav obrany žádný vliv. Jen účel provokace. A nemylte se, že by ČR šla do nějakého konfliktu tohoto druhu. Čl. 5 smlouvy NATO dává na uváženou každému členu, nikoliv automaticky za povinnost se vojensky účastnit konfliktu jedno z členských států.

6 14
možnosti
LP

Ony se nebrání? Ony nemají armády? A četl jste vůbec ten článek?

7 1
možnosti
LJ

V jednom místě jsem se musel usmát, možná trochu smutně, ale usmát. Víte kde? U slov, že bychom jim přišli na pomoc, v případě, že by je Rusové napadli. My máme armádu, která má 30 tanků, což odpovídá tak jednomu praporu ruské armády. My můžeme poslat leda chemickou jednotku, ženijní rotu nebo polní nemocnici, to je tak vše. Můžeme poskytnout, a taky poskytujeme, jen symbolickou pomoc. Skutečné války bychom se s takovouto směšnou armádou nemohli účastnit.

4 0
možnosti
Foto

Tak to vypadá že USA pod zástěrkou NATO chce do 20 ledna než Trump převezme velení, rozpoutat válku. Do Polska k Ruským hranicím se přesunuje 4000 US vojáků a i jiné státy jako Kanada, Německo. Oni tu prohru Clintonky prostě nemohou spolknout, měli jiné plány. Začátek konce, nebo konec začátku? Rusko ve střehu. Poslední pokus jak rozpoutat válku navzdory Trumpovi? Dny budou teď dlouhé.https://www.youtube.com/watch?v=d_xt_5ezUW0

4 14
možnosti
JH

Známá skutečnost- z prvního řádku- je podložena jak? Asi jako jako že existuje Bůh- a kdo ho viděl?

3 0
možnosti
Foto

I96v70a34n 27M45a81r68e76k

9. 1. 2017 18:46

Přicházejí "bránit" Pobaltí, ale své země , zvláště Německo, Francii a Itálii a další p.Jene bránit neumí . ;-(

4 2
možnosti
Foto

Každá útočná armáda musí být strategicky rozmístěna.

3 1
možnosti
JZ

Ano ta ruská tam strategicky rozmístěna je.

8 3
možnosti
  • Počet článků 3321
  • Celková karma 25,63
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz