Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když jsem to slyšel v rádiu, tak jsem si nejdřív myslel že je to vtip. Teď už konstatuji, že se náš prezident už opravdu pomátl.

12 8
možnosti
VV

Kdyby aspon byl potichu.

1 3
možnosti
MK

Všichni víme, že z určité skupiny "marťanů" je značné % proti průměru v kriminále a tajné služby sledují někoho z této komunity, který se chystá na krádež v samoobsluze. A politik by to zveřejnil. Vedle toho obecná výzva občanům (opakovaně): "dávejte si na své věci při nákupech větší pozor!" ale špatný by byl politik, že řekl, že někdo od Aše po Hodonín se chystá krást.

A stejné je to u Zemana. Chovanec jednou stranou říká: máme vše pod kontrolou a vzápětí slyšíme od povolaných, že máme zvýšit pozornost ke svému okolí.

A já se ptám: kdo má pod kontrolou stovky migrantů z Německa, kteří k nám lezou utrácet své mastné dávky?!! Chovanec nemá nic hlášeného a tak je jasné, že nám nic nehrozí. Jak omezené a průhledné.

A z jiného hrnku: kdyby to řekl kdokoli jiný, byla by reakce zanedbatelná; ale že to byl Zeman ...

8 1
možnosti
Foto

Ale on to řekl president ČR a to není kdokoli!!

1 2
možnosti
Foto

A když to ještě navíc potvrdil Ziegler na iDnes, tak to musí být pravda.

11 9
možnosti
LW

L11e11o 80W19o25l53f

11. 1. 2017 23:52

jó, není nad věcnou argumentaci.:-)

10 4
možnosti
PT

P47e64t79r 26T53o10m71e22k

11. 1. 2017 23:17

Co se divíte. Zeman taky žádnou prověrku nemá, tak řeční jak umí. A jestli byl ve stejném stavu jako nad korunovačními klenoty...........

12 7
možnosti
Foto

Vsem co maji problemy s chapanim. Predstavte si ze policie zjisti ukryt komplice mnohonasobneho vraha. Sleduje ho a ma poznatek ze vecer dojde k setkani vraha i komplice. Pripravuje tedy rozsahlou akci a informovan je i president. A ten za deset minut v rozhovoru rekne co se prave dozvedel. A tohle je naprosto identicka situace. Prace zpravodajcu mozna i zahranicnich je v tuto chvili pryc jen proto ze jeden gumak z Hradu nedokazal ukocirovat svoji sebestrednost a nedrzel jazyk za zuby.

19 13
možnosti
Foto

Ano, mnozí mají problém. I s chápáním. Lecčeho;-D

7 0
možnosti
Foto

To dělá od svého zvolení.

KarmaR^

19 6
možnosti
Foto

,,...po našem území se potuluje jistý člověk z Magrebu, nesmím(!) sdělit jeho Jméno, u něhož je důvodné podezření, že ..." Tolik ze záznamu z onoho rozhovoru, jehož záznam byl odvysílán i v ČT. Chápu, že pro leckoho to může být ,,přílš na bednu". Jinak, chytrému napověz, že ;-)

8 0
možnosti
Foto

Pro vládu se pořizují pancéřovaná auta a nikdo bez ochranky nevystrčí ani nos, ale bude se tvrdit, že je tu bezpečno. Jen zase ten Zeman straší lidi. Po Evropě se pohybují tisíce osob bez dokladů, ale Zeman je ten kdo ohrožuje bezpečnost. Není náhodou odpovědný ten kdo ty lidi do Evropy dovezl?

14 0
možnosti
VV

Ale okoli hradu je zabezpeceno. Tam se jen tak nedostanete.

2 5
možnosti

P84e16t16r 65Č93e80j98k92a

11. 1. 2017 21:29

Fascinuje mě "logika" zemanobijců. Prezident prohlásí, že po ČR se letem světem jen tak pohybuje člověk podezřelý z kontaktů na teroristické skupiny..... a tím, kdo ohrožuje bezpečnost obyvatel je ten, kdo jeho přítomnost oznámí a nikoliv ten, kdo jeho přítomnost umožňuje???? 8-o Sakra, vždyť už i sám Bohouš před nedávnem oznamoval, že teroristé používají ČR jako transitní trasu - a místo poprasku v duchu, že když o někom víme, že je nebezpečný, tak by se tu neměl objevit a zastavit ani na benzínce pro bagetu s minerálkou, tak my si z obyvatel ČR děláme pokusné králíky tajných služeb - tzn. že místo skutečnému předcházení rizik, což znamená, že se sem ten člověk buď vůbec nedostane a případně pokud ano, tak ho okamžitě vypakujeme z Schengenu, to riziko podstupujeme v očekávání, že mu stačíme včas zabránit a přitom ještě získat nějaké informace navíc? A vy tu veřejnosti vážně říkáte, že hlavním bezpečnostním ohrožením je člověk, který řekne že tu někdo takový je? Ani chvíli vás nenapadá, že by tu správně vůbec neměl být???

14 3
možnosti
RP

Vláda/tajné služby si "přejí" aby se tady také stal útok. Jen další kolečko do sytému omezení práv lidí ve jménu ochrany, šmírování, více peněz apod...

2 0
možnosti
LC

Já se cítím teď tak ohroženej, že snad dnes ani neusnu.

8 0
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,81
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz