Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Myslím, že pan Zeman dělá přesně to, co mu nařizuje Mosva. Rozsévá strach, nedůvěru v tajné služby a varuje teroristy, aby si dali majzla, že už se o nich ví.

Stává se hrozbou násobně větší, než ten zmíněný terorista. ;-€

9 14
možnosti
SN

:-).....Ale pane autore! Vy jste se na takové debilní zprávě svezl po presidentovi. Chytla se toho všechna média, jak kdyby šlo o rozpoutání 3. svět. války! Víte kolik se to pohybuje skrytých teroristů? Obávám se a právem, ačkoliv jsme denně ujišťováni Chovancem a Sobotkou, že nám nic nehrozí! Samozřejmě, že o tom neví ani naše tajné služby, ty se mohou jenom domnívat.

Ti mladíci vybavení moderními telefony s nevyčerpatelným kreditem čekají jen na povel. Jenou to přijde.

Co vlastně presidentovi vytýkáte? Vždyť to musí vědět každý soudný člověk, který si jednou denně přečte noviny, nebo navštíví na netu pár serverů! RvRvRv

12 17
možnosti
JZ

Odpovím na Vaše otázky : Opravdu nevím, kolik se tu pohybuje skrytých teroristů. A taky nevím, kolik o tom vědí tajné služby. Taky jak bych mohl, když jsou TAJNÉ.

Já čtu noviny každý den a mohu odpovědně říci, že přehled teroristů pohybujících se na našem území jsem tam nikdy neviděl.

Problém je v tom, že takové informace nikdo nikde nezveřejňuje, protože je tím degradována práce bezpečnostních složek.

A to musí pochopit každý soudný člověk.

6 7
možnosti
JC

Je dobře, že to řekl. Občas je to nutné, abychom věděli, že ty peníze, co jdou těm tajným službám, nevyhazujeme oknem.

5 5
možnosti
Foto

Tak na hradě těch bezpečnostně prověřených moc asi nebude, za to drbnama a proruskejma rudejma nokama se to tam přímo hemží... ;-) Karma R^

14 14
možnosti
Foto

Všichni pocházející z Maroka, Západní Sahary, Alžírska, Tuniska, Libye a možná i Mauritánie, pobývající aktuálně na území ČR či v blízkém okolí, se k smrti vyděsili a, jsouce Zemanem zákeřně odhaleni, zděšeně prchli do zahraničí. Velezrada jak vyšitá (akorát si nejsem jistá, které ze zůčastněných zemí nejvíce). Bravo!

Maně vzpomínám, jak média informovala o pohybu "fakt hustejch exotickejch týpků" po našem území a nikdo si nestěžoval. Fakt je, že třeba Attou se všichni chlubili až dodatečně, což tedy zjevně velezrada nebyla (když už byl po smrti).

14 2
možnosti
PJ

P48e74t37r 34J57a41r58o32š

11. 1. 2017 19:30

Zeman si dovolil rict, ze tajne sluzby nekoho sleduji a proveruji. No to je naprosto nova a sokujici informace. Uplne to zborilo me chapani sveta. Nikdy by me nenapadlo, ze tajne sluzby neco takoveho delaji. Jste trapnej. Ale chapu ze je to celkem slusna munice na Zemana, v te mizerii poslednich mesicu.

23 4
možnosti
KK

Jenom se tímto ukázalo, jací trapní amatéři se tady vydávají za bezpečnostní "experty", kteří vedou bezpečnostní složky.

Kdyby to byli profíci, byli by zticha a vůbec by na to nereagovali. Jenomže on každý z nich chce být za chytrého a tak dávají rozhovory o komentují ...

Zeman má v tomto pravdu, vystřelil testovací šrapnel a experti mu sedli na lep ;-D

Těmto bezpečnostním expertům já opravdu nevěřím, že nějakého takového muslimského grázla někdy budou mít pod kontrolou.

30 8
možnosti
PJ

P88e36t22r 16J16a70r62o84š

11. 1. 2017 19:31

Presne. Konecne hlas rozumu R^

6 4
možnosti
Foto

Miloš Zeman by měl dostávat ve svodkách už jen předpovědi počasí a informace o výšce hladin na našich vodních tocích. :-P

17 21
možnosti
PJ

P44e89t97r 76J52a27r96o59š

11. 1. 2017 19:32

Copy + paste z jine diskuze? Fakt si myslite ze je to tak dobre, nebo nemate na nic lepsiho?

6 2
možnosti
JH

Autore, moc se divím se, že toho Zemana rovnou nezastřelí....:-)

14 1
možnosti
VV

...koně se také střílejí...:-)

3 4
možnosti
MK

Pokud nejste aktuální odborník na bezpečnost,těžko to můžete posoudit.Ti odvolaní si jen honí triko,ti co tomu skutečně rozumí mlčí a osobně nevěřím,že vše co president řekne,není konzultováno mimo jiné s BIS

5 1
možnosti
MS

To, čemu vy o s o b n ě věříte, či nevěříte, je zcela irelevantní. :-P

2 4
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,82
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz