Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Pěkně jste si smlsnul na ani ne osmnáctiletých holkách, které toho o politice moc nevidí. Do bezvládnosti toho také Češce chybělo dost, náhodou si ze zápasnického hlediska myslím, že se z toho dostala excelentně. Na zem se nedostala díky ranám, ale podklouznutí, únik z beznadějné pozice byl super.

7 3
možnosti
PT

P21e23t30r 79T19o19m27e77k

14. 1. 2017 16:08

Ano o politice toho asi moc nevědí ale tu násilnickou ruskou náturu v sobě mají.

11 5
možnosti
MN

Jěště, že tu jste. Jinak bych se vůbec nedozvěděl, co ti ohavní rusové zase provedli! Vždy, když zatoužím přečíst si o prohnilosti ruského národa, vím na jaký blog zamířit! R^

9 2
možnosti
VV

Fair Play nikdy Rusove neznali.

16 9
možnosti
Foto

Základní sportovní zásada zní: Sláva vítězům, čest poraženým. To by se mělo vždy ctít, a ne dokonce omlouvat nesportovní chování několika primitivních jedinců tím, že Američané následně vyhráli 6:0. To jak je zřejmé, nemá žádnou logiku.

6 12
možnosti
JH

Pane Zieglere, opravdu nevím, proč jste osobně smázl mé sdělení, že mě Vaše důsledně, urputné protiruské blogy vždy pobaví - jen si občas kladu otázku, zda se snad nechechtám nemocnému člověku?

Byla to snad trefa do černého?

16 11
možnosti
Foto

Samozřejmě, že byla.

5 5
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

TV

Za mě zcela mimo. Jak píše pan Sychra, pískat mohou celý zápas (před i po hymně). Při státní hymně (kteréhokoliv státu) je pískot vrcholem hovadství. Co se týká brutality (neviděl jsem, nemůžu soudit), tak od toho jsou rozhodčí, případně je možné si stěžovat na IIHF. Co do důvodu (jak píšete), tak "nikdo" nepíská bezdůvodně - důvod se vždy najde (ať už jakýkoliv) - to není ospravedlnění.

8 12
možnosti
PT

P47e83t48r 82T29o38m82e88k

14. 1. 2017 13:57

Tak se nejdřív podívejte co jejich kapitánka dělala a pak suďte.

10 4
možnosti
ZS

Pískat se dá v době, když by měly při zápase puk na hokejkách, to se běžně praktikuje i u konkrétních hráčů. Ve fotbale to byl třeba Limberský. Ale pískat při hymně a je mi jedno kterého státu, je vrchol neslušnosti

11 6
možnosti
MS

Na druhou stranu, vzdávat hold státu, který se (nejen) ve sportu chová jako hovado, je taky chucpe. :-/

18 8
možnosti
  • Počet článků 3318
  • Celková karma 26,17
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz