Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak názor, že , podle kterého je komunistický Sovětský svaz spolu s nacistickým Německem spoluzodpovědný za rozpoutání II. světové války v roce 1939, protože spolu přepadli Polsko

Zdroj: http://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=580903

bych si troufl obhájit i před ruským soudem, a to snad i s použitím i přímých citací Stalina, Molotova, Majského atd.

Nicméně pan Luzgin utekl před odpovědností. Tedy ukázal, že svůj názor neměl podložený.

2 14
možnosti
VV

Jiste pane docente. Rusove vubec Polsko nenapadli, to byli nacisti co prisli z vychodu v ruskych uniformach. A v Katyni pak povrazdili tisice polskych intelektualu.

4 0
možnosti
Foto

Dobře napsáno a karma. Skoro bych se vsadil, že ti ruští trollové se tu budou snažit odvést diskusi směrem, že SSSR může za rozpoutání války méně než Německo a budou to tu obhajovat a rozvíjet a .... ale o čem ten článek je, jim bude unikat. Nebo nebude, ale budou se to snažit zamlžit.

11 1
možnosti
Foto

SSSR může přijmout plnou zodpovědnost za rozpoutání války. Jakákoliv válka má následek vytvoření revolučních situací. Vždyť Stalin byl kdykoliv ochoten přinést svobodu zotročeným národům Západu, Východu i Jihu. Jenom pravicový oportunista o tom může pochybovat.

Jedním z hesel KSČ bylo: Za revoluční proletářské východisko z krize.

1 5
možnosti
  • Počet článků 3319
  • Celková karma 25,85
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz