Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Pan Ziegler nikdy nezklame pokud jde o vyslovovabou hloupost. Především by měl být zbaven volebního práva on.

7 6
možnosti
ON

Víte že s ním vlastně souhlasíte? Pouze se lišíte v kritériích kdo by mohl volit.;-D

4 0
možnosti
DN

Stovky, ne-li tisíce nových úředníků, kteří budou rozhodovat o volebním právu občana. Naprostá blbost. Jediní kdo by neměli mít volební právo jsou trestanci ve výkonu trestu. Byl by to nebezpečný začátek obchodu s volebním právem či nebezpečí zneužívání tohoto zákona. Rv

12 0
možnosti
Foto

Nezměnilo by se nic, možná by to i dopadlo jinak, než si leckdo myslí - nemakačenků je velmi málo a volit spíše nechodí, pak je otázka, co někteří podnikatelé, co na daních také moc nezaplatí, co studenti, kteří volí spíše napravo, co důchodci, kteří také voli napravo (hlavně v roce 2006 - slib +1000 Kč).

Co se týče toho Lojzy, tak mnoho takových dalo hlas Schwarzenbergovi, pro jeho lidovost a neznalost mnoha věcí.

14 0
možnosti
Foto

Všeobecné volební právo je jedna z demokratických vymožeností, která již od svého vzniku vzbuzuje pochybnosti. Autor barvitě popsal, v čem je problém a řešení, které navrhuje je jedním z možných. Jak znám ale různé Lojzy, nenechají si nic vzít. Ani své volební právo, které je jim na nic a nám ostatním na škodu

1 5
možnosti
ON

Proč na nic? Oni nemohou rozhodovat o našem státu? Přesně platí slova Masaryka že demokracii už máme, ted ještě ty demokraty. Vy demokrat v žádném případě nejste.

4 0
možnosti
MZ

A co to řešit třeba délkou přirození a velikosti prsou u žen? Také celkem spravedlivé. Kdo rozhodne, kdo zaslouží a nezaslouží? Kdo to zkontroluje? Takže člověk třeba po úraze nemá právo volit? Protože nevydělává? Co důchodci? Jediné omezení lze snad uvažovat na soudně trestaný. Po dobu trestu. Vše ostatní směřuje...

19 1
možnosti
MB

Podobného Lojzu mám za oplotem, rodina souseda. Celoživotně se nerobí, včetně mé výzvy, že spravme plot - nezaměstnaný nemá čas . Posuv, již nevolí KSČ, stálicí je ANO. I přišel synek, který mne školil o úspěšnosti vlády, ušetřila a jim narostly příjmy dávek ! Zdeněk Mahler v TV o TGM, 3 díl, podobně popisoval to rozpolcení prezidenta, kdy 1 + 1 hlas = stejný význam. Moudrý státník pravil - demokracie, je to blbě a předsto zároveň dobře.... I ten nepracovitý synek k urně vyrazí :-)

3 1
možnosti
MN

A volební právo by měl podle Vás mít pouze volič koho? Kchárla? Rv

2 4
možnosti

Já bych byl pro zbavení volebního práva kohokoli, kdo má své spoluobčany v takové úctě, že je schopen některého z nich nazvat "něco takového."

12 1
možnosti
JV

J90a53n 36V13á15v80r86a

2. 5. 2017 19:40

Nepruchozi, na leve strane ceskeho politickeho spektra je poctivych 40+% volicu, strany jako CSSD, Pitomio nebo komanci kteri v techto skupinach maji se volice by toto nikdy nepripustily, navic by nas sezrala levicova EU.

0 2
možnosti
Foto

Souhlasím a dávám karmu! R^:-)

3 4
možnosti
  • Počet článků 3318
  • Celková karma 25,99
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz