Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Kolik a jakou castkou CISTE ze sveho podporujete zarucene potrebne? Jak jste zjistil, ze jsou to prave oni?

7 1
možnosti
PA

P34e22t34r 36A24g41u61l71á95r

24. 5. 2017 17:58

Pokud je to tak, že se scházejí, debatují a jednají jen proto, aby přijímali usnesení, která k ničemu nevedou, tak je to horší než jsem si myslel. Ale ono to tak určitě není, viďte? Ona ta usnesení k něčemu v následných krocích docela určitě povedou. Takže pane Zieglere můžete klidně začít panikařit.

9 1
možnosti
LS

To usnesení je pěkný slint a o tom, že v něm taky není žádná lež bych hodně pochyboval.

6 1
možnosti
SB

S tím vaším monarchismem jste trapný.

Rád bych vás viděl, jaký byste byl monarchista, kdybyste se narodil o sto let dříve a starej Procházka vás svým dekretem "Mým národům" poslal do zákopů první světové války.

Tam byste byl vystaven nepřízni počasí, dešti kulek, do toho byste dostával dopisy z domova, jak vaše rodina nemá potraviny. A navíc vědomí, že kdykoli vás může zabít kulka nepřítele. Kolem sebe byste viděl už deset svých kamarádů umřít a vy byste jen bezmocně čekal, kdy vy budete tím jedenáctým.

On by vás v tom blátě zákopů ten nadšený obdiv k Habsburkům přešel.

16 5
možnosti
JZ

Čeští vojáci ve své drtivé většině bojovali až do konce I. světové války za Rakousko-Uhersko v jeho uniformě jich padlo víc než jich bojovalo v legiích. Císař František Josef I. nezastřelil svého synovce v Sarajevu a tudíž si válku nezačal.

4 10
možnosti
Foto

Odkdy jste se dal na EU politiku?

3 0
možnosti
JZ

Já si mohu psát o čem chci.

3 4
možnosti
  • Počet článků 3318
  • Celková karma 25,98
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz