Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KM

"Je to jak v zájmu cestujících"

mluvte za sebe vážený pane!

já jakožto celkem častý cestovatel po železnici(střední a delší trasy)jednoznačně preferuji ČD a globálně jsem v poslední době s jejich službami a vozovým parkem spokojen!

6 0
možnosti
JN

Souhlasím s vámi. Cestuji vlakem denně do práce a zpět a s jinou společností než ČD nejezdím

Lidé, kteří jedou vlakem jednou za pět let (nejspíš případ autora) a je to pro ně takový zážitek, že kupují jízdenku měsíc předem, tak ti ocení, že ve vlaku dostanou plechovku kofoly. My co jezdíme často, upřednostňujeme možnost přepravy kola nebo dětského kočárku a především možnost jet na zakoupenou jízdenku kterýmkoliv dalším vlakem, když jsem ten vybraný nestihl.

1 0
možnosti
Foto

Strojvedoucí Leo Expressu díky kolapsu naboural soupravu a společnost musela zrušit pětinu spojů. Jančura nedostal nabídku na prodloužení smlouvy v Německu, protože nedodržel smlouvu ohledně počtu vagónů na soupravě. Pokud by bylo podle Vás, mohla by se železnice zrušit.

1 1
možnosti
JN

Zdravotní indispozice mohou postihnout kohokoliv.

Ale vzpomínám, na kalamitu, která postihla dráhy někdy před dvěma či třemi lety, když kvůli námraze na trolejích několik dní jezdily vlaky dosti podivně. České dráhy provozovaly své vlaky podle silně omezeného jízdního řádu za pomoci dieslových mašin. Ostatní dva dopravci, kteří žádné diesly nemají, jenom kušnili, že ty zlé ČD svými lokomotivami přednostně obsluhují své vlaky a jim nechtějí pomoci.

2 0
možnosti
LH

Lokalky soukromníci bez dotací nepojedou. Vše je jen o dotacích o cestující nejde.

1 0
možnosti
VV

Ale je. Statni drahy na hlavnich trasach, lokalky prodat soukromym spolecnostem. ovsem se vim vsudy a ne jen povolit aby jezdily po jejich kolejich.

1 3
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,16
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz