Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Musíte vzít v úvahu, že ti průměrní Rusové sotva jezdí na výlety po Evropě. Jezdí spíš zbohatlíci, kteří ten svůj změněný status nezvládli.

Pamětníci by možná potvrdili, že za Protektorátu nebyli někteří Němci také etalonem slušnosti. Nejhorší byli asi ti, kteří vyšli z celkem nuzných poměrů, něco zarizovali a cítili se být smetánkou, politické poměry jim k tomu navíc nahrávaly.

Vždy kvituji s uspokojením, když hulvátům někdo zatne tipec, ať jsou odkudkoli.

10 1
možnosti

Nesouhlasím. Rusů je plné Thajsko, Filipíny, Bali...v exotických destinacích už slyšíte prakticky jenom ruštinu. Je jich tam do takové míry, že i menu v 9 restauracích z 10ti mají vytištěné v ruštině.To stejné v obchodech.

Na ostrově Koh Samui jsem narazila na bar, kam vyvěsili obrovský plátěný billboard s nápisem "Eto ruskaja teritoria". Aby jaksi sdělili ostatním turistům, aby se ani nepokusili přiblížit.

Takže houby s octem cesty po Evropě.

1 0
možnosti

To Rusko je proste váš osud. Podotýkam, že smutný osud.

8 4
možnosti
VV

Bohuzel v poslednich letech i celeho sveta.

8 5
možnosti
PT

P16e65t90r 49T67o29m30e88k

26. 7. 2017 18:24

Abych nebyl zase vymazán, netvrdím, že rusáci jsou hnusný národ, ale velká část jich odpovídá tomu, jak je poznala vaše žena. Jsou to odporná, namyšlená, okupantská(směrem k nám), individua.

12 0
možnosti
Foto

Neříká se přesně těmto typům článků Hate speech?

4 5
možnosti
SS

U ruskych turistu je to normalni chovani.

11 1
možnosti
JZ
  • Počet článků 3318
  • Celková karma 26,01
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz