Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Důkaz o financování Kremlem je kde?

22 6
možnosti
VK

To mi neříkejte, že to dělá zadarmo.

7 4
možnosti
BV

Svérazné názory autora nestojí za komentář. Nicméně se ohání serverem demagog.cz jako etalonem ryzí pravdy. A demagové z demagog.cz za jistý komentář stojí.

Je zajímavé kolik lidí bezmezně věří, že hodnocení na demagog.cz je vždy správné a objektivní. Bohužel tomu tak není. Přesto se na hodnocení této skupiny bývalých studentů, kteří si na své svém samozvaném označení za arbitry pravdy založili byznys, odvolávají i novináři z hlavních medii. Někteří presstituti toho dokonce zneužívají a z výroků označených demagogem za nepravdu rovnou zveličí na lež. K opravě ovšem nedojde i když je později prokázáno že demagog neměl pravdu a byl donucen své hodnocení změnit.

A opravdu šlo o donucení. V minulosti bylo možné přímo na stránkách demagogu diskutovat a upozorňovat na jejich chybná hodnocení. Bylo zajímavé sledovat reakce demagogů a jejich naprosto reze proeistenci uznat svou chybu i v případech, kdy jim byla chyba diskutujícími jednoznačně dokázána. Prostě se vykrucovali jako hadi a proto je nazývám demagogy. O neobjektivitě demagogů svědčí i to, že i tuto diskuzi znemožnili.

27 12
možnosti
VK

Na serveru demagog.cz je zdůvodnění včetně uvedení zdrojů. Můžete nějaké vytáhnout a polemizovat.

7 2
možnosti
OK

O39t45a 54K96i40n76c

3. 9. 2017 16:30

Sice jste nepřišel s ničím novým, ale musím vám dát plně za pravdu. Ode mne karma. R^

12 8
možnosti
Foto

Okouzlení části českého národa Okamurou je stejně tak podivuhodné jako jeho okouzlení Bártou.

3 8
možnosti
ZB

Karma.Na primitivním populismu se napakoval Sládek,dnes podobní "myslitelé" volí svého nového vudce - Tomia,proruského "vlastence" obdivujícího komunismus.Jak řekl Okamuruv starší bratr,Tomio by neměl problém stát se novým Klementem Gottwaldem,který by pod dozorem a vlivem Ruska vládl Česku....

16 8
možnosti

Sdělte nám laskavě, čí složitý populismus máme tedy volit

4 0
možnosti
JN

J60o35s93e10f 17N27i51k36l

3. 9. 2017 15:55

...to co jste napsal je na žalobu za urážku na cti..."lhář, darebák, poloviční Japonec, co se vydává za vlastence, který se chová jako kolaborant a vlastizrádce placený Kremlem, zrůda a gauner..."...

20 15
možnosti
JN

J17o93s97e41f 75N36i81k64l

3. 9. 2017 15:56

..to je asi každý kdo má jiný náyor než vy...

7 4
možnosti
MD

Ja bych sel do historie lidske spolecnosti dal. A sireji. Jenze .. PSEUDOkomuniste by meli strasnou spoustu konkurentu. Takze je dobre zustat za historickymi humny.

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že pan Okamura má své voliče nalevo od 80 st. škály IQ. Karma R^

26 12
možnosti
Foto

On má ty, pro které je Zeman uhlazený intelektuál. :-)

17 7
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že z německé Klapejdy (1939) je to do Rainiai je to sto kilometrů po silníci, jak to, že rychle postupující německý wehrmacht nebyl schopen tomu masakru zabránit?

0 1
možnosti
Foto

Máte jako vždy pravdu. Fotografie jsou nakašírované, aby se očernil Stalinův humánní režim.

12 0
možnosti
Foto

V demokracii, ke které se řadí i zdejší režim, je povoleno mít jakékoli názory. Nelze tedy někoho nazývat darebákem jen proto, že zastává názory odlišné. Tzv. demokraté (resp. havlisté) by si měli uvědomit, že realita a její obraz v médiích se často zásadně rozcházejí, proto je nutno respektovat snahy T. Okamury o nalezení rovnováhy.

15 22
možnosti
VK

Mít názor a lhát je podstatný rozdíl. Nikoliv pro komunisty.

19 3
možnosti
  • Počet článků 3318
  • Celková karma 26,19
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz