Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Karma. Ačkoli v mnohých otázkách s panem Zieglerem stojíme na opačné straně barikády, tak tady souhlasím do posledního písmene. A není podstatné, že nesouhlasím s multikulturalistickým zaměření "klinikářů", každý má právo na vlastní názor..., ale jde o čím dál nehoráznější pošlapávání principu právního státu a přivírání očí nad trestným jednáním levicových radikálů. Mainstream, zejména v Německu, ale už se to nebezpečně dostává i sem, se tváří, že existuje jen extremizmus pravicový, ale ten levicový jako by nebyl. A jako demokratického levičáka mě to mrzí dvojnásob, protože tenhle přístup dělá právě levicovým demokratům ostudu. Tak jako se každý skutečný demokrat, ať levičák nebo pravičák, musí distancovat od neonacistů (myslím těch skutečných...), tak by se stejně měl distancovat i od různých těch anarchistů a jiných podobných levicových radikálů, kteří nemají respekt k dodržování pravidel o nic větší než neonacisté. Příklad: když někdo prohlásí - do naší restaurace levičákům vstup zakázán, je to diskriminace, ale když němečtí antifáci křičí, aby se zakázal vstup do restaurací příznivcům AFD, tak je to "v pořádku", přitom AFD, ať si o ní myslí, kdo chce, co chce, je pořád legálně působící politickou stranou. A dokud je nějaká strana legální, tak je jasnou diskriminací žádat pro její členy/příznivce zákaz vstupu do restaurace, kina, obchodu nebo třeba tramvaje, tohle přece dělali nacisté židům. Nevím, zda je to pravda, ale prý už Churchil prohlásil, že budoucí fašisté budou vystupovat jako antifašisté. A tohle proroctví se začalo zjevně naplňovat.

15 0
možnosti
Foto

Plus s výhradou: Nacismus (nacionální SOCIALISMUS!) i fašismus jsou levicová! svinstva. To, že jsou nazýváni pravicí, je jen levicová lež bolševiků.

3 0
možnosti
BH

Rusofob Ziegler se trefil: "Není přece možné nerespektovat vlastnická práva". Proto Krym opět patří Rusku.

2 13
možnosti
VH

Zdá se mi to přirovnání hodně hloupé.

1 1
možnosti
MD

Dalsi vas, pracovne nazveme, Putinovsky rozpor. Levicove extremiste, to prece VASE nova doba, Evropska unie, siroka hnuti rozlezajici se po USA, to samotny Obama. Mel byste se nejdrive radne projit sam v sobe a ujasnit si postoje.

5 1
možnosti
AP

Tohle je falešné dilema.

4 0
možnosti
RJ

100% Karma R^

Ty páně Uhlovy komentáře o dobrých mravech je opravdu něco neskutečného...

10 0
možnosti
Foto

Soukromník se o majetek pstará lépe než moloch stát, tvrdili havlisté v roce 89, proto se divím tomuto postoji , který je diametrálně odlišný

0 9
možnosti
VH

Proč ze sebe někteří dělají tak rádi blbce?!

Samozřejmě, že postoj není "diametrálně odlišný". Nemůže být, neboť řeč je o něčem úplně jiném. O právu vlastníka. A všichni vlastníci požívají stejné ochrany.

Vy jste fakt nepochopil, o čem článek je????

17 0
možnosti
Foto

I26v82a33n 10M92a64r30e31k

5. 9. 2017 20:01

No p.Jene , se zájmem jsem si přečetl Váš blog ze dne 10.11.2016 s "úderným" názvem : "Tady končí legrace, těžkooděnci musí Kliniku vyklidit i silou" 8-o.. . . . . . . .Takže rok se už téměř sešel s rokem a máme zde další "ohnivou" výzvu, jenže tentokrát už to nemusí být těžkooděnci ale stačí jen policie . . . . . . . Jsem zvědav , koho na ně pošlete příští rok ? ! 8-o

3 1
možnosti
RC

K tomu nadpisu - aktiviste musi zmizet, ale z hlediska Ustavy plati rovnost vlastnictvi. Pokud mate neopravnene v byte cloveka (napriklad po konci najmu) nemuzete si na vyhaneni pozvat policii, ale dela to exekutor. Proc by pro stat mely platit jine podminky? Nebo lepe: proc tu praci pro pronajimatele neudela take policie a museji si najimat exekutory?

3 0
možnosti
PT

P88e96t58r 43T13o49m40e29k

5. 9. 2017 20:01

Pokud levicoví extrémisté z Kliniky nezmizí, musí je vyhnat policie

3 0
možnosti
Foto

Znovu můžeme vidět v malém to, co je tak typické pro levici - bezskrupulózní přivlastňování cizího majetku a paranoidní tvrzení, že jeho vrácení je proti dobrým mravům ! Karma.R^

23 0
možnosti
JR

J57a79n 29R63á52ž

5. 9. 2017 20:16

Rodina Uhlových je složená s lidi, kteří mají výrazně bolševický způsob myšlení. Petr Uhl senior byl příliš levicový i pro komunisty, jeho manželka Anna Šabatová to bolševické každým svým výrokem ombudsmanky potvrzuje a o jejich dětech Pavlovi, Michalovi i Saši se dá říci, že jablko od stromu nepadá daleko.

16 0
možnosti
PB

Souhlas, karma.

0 0
možnosti
PV

P14a29v34e89l 96V52é34b11r

5. 9. 2017 19:29

Jenom bych dodal stokrát omílanou pravdu, která si u lidí přesto nenachází cestu do myslí: Ti tzv. pravicoví extrémisté jsou ve skutečnosti též levicoví. Něco jako katolíci a protestanté. Obojí jsou křesťané, ale jak si šli po krku!

8 1
možnosti
BH

Trochu si to pletete.

0 3
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,17
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz