Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ten clovek s vidlemi se zachoval rozume. Utok na majetek nacistu nebo komunistu pouzivany k agitaci by nemel byt podle me ani prestupkem.

Proti obema zlocineckym organizacim mame prece platne zakony.

0 0
možnosti
JN

A přitom by stačilo, kdyby některá politická strana měla uvěřitelný a přijatelný program, který by mohli občané volit. A kdyby náhodou v jejím čele stál slušný člověk, pak by taková strana měla vítězství jisté. A komunisté by byli skupinka bezvýznamných exotů.

Ale bohužel, stranám nikdo nevěří, a z jejich lídrů se lidem dělá špatně.

2 0
možnosti
Foto

I91v67a74n 92M69a62r82e63k

3. 10. 2017 8:11

Dobré po ránu p.Jene.

Před pár dny jste zde zdehonestoval Okamuru a jeho příznivce. Nyní zase komáry , ale to je od Vás neustále opakovaná písnička. Minule v blogu o Okamurovi jsem se Vás otázal komu fandíte Vy a dal i nám svou dobrou radu koho, koho volit ? Dočkám-e se toho konečně ?

Totiž, dštít kolem sebe jen oheň a síru je nám houby platné. ;-( Rv

2 5
možnosti
JZ

Nevolte KSČM, SPD a podobně.

2 0
možnosti
MB

KSČ i "m" je neuvěřitelný model - Perpetum mobile ! Strana poražená - s ostudou. Strana nabízející program - napravíme to, co jsme 41 let kazili ! Stana , s Církví - nejbohatší v državě majetku. Strana - jako fabrika - v součtu veškerých příjmů = Neuvěřitelně blahobytný život za 28 let nic nedělání ! Opravdu fenomen - Kdo má hroší kůži - Natřít na rudo + hlaste se ! Heslo - My , rudé vidle do našeho hnoje nehážeme - pěkně se v něm válíme - přijďte se poválet s námi ! ... :-)

2 0
možnosti
PK

Tak tomu blahobytnému životu bohužel pomáhá i většina politických struktur. Vždy nějaká ostřejší levice existuje a tady směr jako die Linke, který nemá jako oficiální noty jen nereálný marxismus, se neprosadil.

0 0
možnosti
Foto

Karma. Bez debat. A navrhuji dotyčného hrdinu kontaktovat a ty vidle mu nechat pozlatit.

13 2
možnosti
Foto

Mnoho labilních lidí, často přivezených přímo z cvokhausu na rehabilitaci, prodělává na vesnici svou terapii, jíž je pobyt v přírodě, starost o zvířata, kydání, hypoterapie nebo vidloterapie. Za normálních podmínek se pohybují bez dozoru a bez ošetřovatele. V tomto případě došlo patrně k neočekávané situaci - pacient se patrně setkal s neznámým objektem - vozidlem KSČM, a zaútočil. Z toho se normální člověk asi radovat nemůže, pokud ovšem tedy není také blázen.

8 14
možnosti
JAN

To není k smíchu. KSČ/M/ to je pokračování tragedie této země, dnes vč. VK a MZ !

14 0
možnosti
PK

Tipuji, že bloger ale k mé lítosti i pan doktor MUDr Vodvářka svými postoji zvedají KSČM volební výsledek. Nejde o věcnou kritiku systému, s tou i já souhlasím. Ale kdyby tak nějaký pomatený komunista zaútočil vidlemi na auto lidovců, to by bylo řevu ...

10 7
možnosti
Foto

Pokud jsem vás přesvědčil, pane Kuchto, abyste volil KSČM, pak hledejte problém v sobě a nikoli ve mne a panu Zieglerovi.

A k druhému tématu. Na člena KDU-ČSL by byl podobný postup nesmyslem a to z podstaty této strany, jejíž filosofií není ukrást někomu majetek či někoho nevinného zavřít. Pokud to nechápete, pak se nedá opravdu nic dělat.

16 3
možnosti
  • Počet článků 3324
  • Celková karma 25,22
  • Průměrná čtenost 1806x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz