Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Máte samozřejmě pravdu. Akorát, že celý článek vyznívá ve stylu - Uznat Jeruzalém za hlavní město Izraele sice nechce skoro nikdo, ale jediný kdo mě tím štve je Putin...

8 1
možnosti
Foto

A co když uznání Jeruzaléma za hlavní město Iizraele destabilizuje opravdu Blízký Východ? Jaký užitek z toho bude mít Stát Izrael a jeho občané? A Evropa? A USA?

Pouze posílí Čína.

3 2
možnosti
VE

Ta situace je tam nevyřešená a nestabilní už tak. Izrael nikdy nedá půl Jeruzaléma Palestincům, tak by věci naopak pomohlo, kdyby svět dal najevo, že Palestinci mají na Jeruzalém zapomenout a pomýšlet na vlastní stát bez něj. To by přiblížilo jeho vytvoření a stabilitu v oblasti.

4 0
možnosti
LC

Být eurobčanem a hrnout peníze do palestinců, tak bych se zrovna v této věci do hodnocení Putina nepouštěl. Ale když myslíte, že budete vypadat jako expert ... A BTW, uznalo "jádro" unie alespoň tu západní část Jeruzaléma za hlavní město Izraele?

5 1
možnosti
Foto

Ale je správné, že pan Ziegler na výrok pana Putina upozornil. Alespoň víme, jak mu záleží na spojenectví s Tureckem, rozhodně více než na spojení se Zemanem. I když Erdogan má asi menší pochopení pro Krym, než Zeman.

Spojenectví Turecka s Ruskem ještě více mění poměry sil na Blízkém Východě než přemístění velvyslanectví v Izraeli.

1 0
možnosti

Zajisté, že to destabilizuje Blízký východ.

No a?

2 2
možnosti
NM

...deset let ???,co to je proti slávě Boží a právě bych těch deset let ještě počkal a řešil tak nějak oklikou tuto záležitost a mám dojem,že se nám to brzo vyvrbí..!!

0 0
možnosti
KT

Už ho Ovčáček odsoudil?

1 1
možnosti
Foto

I17v77a71n 60M28a72r68e74k

12. 12. 2017 20:10

No tak to bychom měli V.Putina p.Jene , a nyní ještě co na to p.Macron, p.Merkel a Brusel a . . . . . . . . . . budeme to mít vyřešené R^

3 2
možnosti
  • Počet článků 3325
  • Celková karma 24,95
  • Průměrná čtenost 1806x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz