Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je malér, pan Vokoun tu zase zpochybnil věrohodnost webu echo24, když diskutér tuším Marek s odvoláním na jeden jeho článek zpochybnil denacifikaci.

Je to zpaměti.

1 5
možnosti
VV

He? O cem to prosim pane docente pisete?

2 0
možnosti
Foto

Zdá se, že stoupenci Adolfa Hitlera v městském zastupitelstvui Prahy jsou frustrovaní z prohrané války, a ztráty majetků některých šlechtických rodů - proto patrně hanobí sochy osvoboditelů. Jsou to většinou mladí, duševně nevyvinutí lidé - oni si neuvědomují, že bez těchto osvoboditelů by zde oni sami nebyli. Proto je třeba ocenit demonstraci inteligentních občanů, a je jedno, zda jich bylo sto nebo tisíc, kteří na to upozorňují. Mainstreamová média zde neplní svoji úlohu, neboť jejich vlastníci informace blokují a nezveřejňují !

4 16
možnosti

Třeba Estonci si mysleli, že je osvobozuje Hitler od ruského teroru. Za Stalina to byla genocida celého národa. Stalin Estonsko napadl, okupoval, vraždil jeho lidi. Ta dvě fašistická impéria si nemají co vyčítat. Nás si nakonec dobylo Rusko, a podle toho se také chovalo. Bylo to o trochu lepší než za Němců, ale ne o moc. Na Koněva mají určitě dobré vzpomínky v Maďarsku.

12 1
možnosti
Foto

Ziegler to ještě brutálněji odhalil. Myslím, že se Rusko otřáslo v základech a Putin si začal rozmýšlet kandidaturu na prezidenta.

6 14
možnosti
Foto

Je opravdu ohrožen a jeho vyhlídky jsou mizerné.

2 4
možnosti
PL

P46e43t20r 38L79a23n30g57e35r

15. 12. 2017 19:02

Opravdu téma dne, ne-li týdneR^

5 2
možnosti
JF

J62a37r63d93a 65F44i90š76e43r

15. 12. 2017 18:48

Takových a podobných lží jsou každý den na Sputniku a dalších proruských hnojometů tuny....

Přitom Koněv svoji vojenskou kariéru začínal jako komisař Rudé armády, čili nepatřil k velitelům, ale politickým pracovníkům, kteří byli oporou zločinného komunistického režimu. Jako velitel sovětských vojsk v Maďarsku řídil na příkaz generálního tajemníka ÚV KSSS Nikity Chruščova brutální potlačení tamního protikomunistického povstání a svržení legitimní vlády premiéra Imre Nagyho. Na maďarské straně zahynuly 3 tisíce lidí, 15 tisíc jich bylo zraněno, 26 tisíc uvězněno, tisíce Maďarů byly deportovány do SSSR. K trestu smrti bylo odsouzeno a popraveno 228 lidí. Více než 200 tisíc obyvatel Maďarska pak uprchlo před represemi do zahraničí.

Hanebnou úlohu sehrál také v roce 1968, kdy v květnu dorazil v čele delegace sovětských maršálů do Prahy. Tito ruští velitelé přijeli neohlášeni a svůj příjezd zdůvodnili gratulací Ludvíku Svobodovi ke zvolení prezidentem republiky. Ve skutečnosti se však rozjeli po Československu a prováděli špionáž proti spojenecké zemi jako přípravu na srpnový vpád sovětských vojsk. Maršál Koněv je tedy spoluviníkem okupace Československa, která si jen v prvním roce vyžádala přes sto mrtvých a na pět set raněných, nehledě na obrovské morální a materiální škody.

Z těchto nesporných faktů jasně vyplývá, že Koněv má velký podíl na komunistických zločinech a nebyl zase až tak úspěšným vojenským velitelem, jak se nám snaží namluvit jeho zastánci.

17 2
možnosti
Foto

Maršálové jako aktivní zvědové? Zajímavé.

3 7
možnosti
Foto

Tohle matení počtů demonstrantů známe i odjinud. Jak kamera snímá přítomné od pupku kameramana tak je jasné, že jich je tam pár a má to udělat dojem davu.

3 10
možnosti
Foto

To je prastarý trik.

3 4
možnosti
VV

Ze vy jste zase ten clanek necetl? Co ma spolecneho stari marsala Koneva v roce 1945 s vymyslenejma 100 000 demonstrantu?

11 0
možnosti
VV

To patrilo o patro niz.

5 0
možnosti
Foto

Laik žasne a odborník se divlí. A kolik bylo Koněvovi let, když v čele usurpátorských rusko-mongolských hord táhl v roce 1968 na Prahu?

P.S. A já si vždycky myslel, že povel k vojenskému tažení dávají politici. Tak jsem se asi zase mýlil a nyní jsem o něco moudřejší

4 14
možnosti
Foto

Vy nemate kalkulacku?

8 1
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,17
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz