Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Pravda je taková, že Bohdalová je nádoba plná špatných lidských vlastností. A černý humor je černý humor.

4 4
možnosti
Foto

A vkus je vkus. Někdy se s černým humorem potkají, jindy ne.

0 0
možnosti
DH

Karma a klobouk dolů, od Vás bych to nečekala.R^

9 0
možnosti
JAZ

Soudružka Bohdalová se dehonestovala sama členstvím v KSČ a aktivním členstvím v STB.

8 11
možnosti
TH

To sice ano, ale chcete snad říct, že snad proto je to stupidní urážlivé foto v pořádku ?

6 1
možnosti
Foto

"Poslušně hlásím, pane obrlajtnant", pravil Švejk, "že ale musíme napřed vědět, kde ty vykřičené domy jsou, abysme se jim mohli vyhnout..." Tolik klasik.

V r. 1977 uveřejnilo Rudé právo přival "kritiky" (snůšku lží a pod.) na prohlášení Charty 77, aniž je ovšem otisklo, takže si dělný lid nemohl na vlastní oči přečíst, co je to za svinstvo.

A teď tu máme článek, který označuje foto paní Bohdalové za stupidní a urážlivé. A tak jsem si článek pořádně přečetl, a jestli ta fotka, co tam je, je urážlivá, tak se snad pan autor pomátl na rozumu.

A jak teda opravdu vypadá ta skutečná fotka za hranou (čeho?), nevíme. Ale musíme ji odsoudit.

Tak jsi nám, pane autore, nějak zčervenal. Rv

7 9
možnosti
Foto

H26a76n76a 80V53l45k37o66v63á

16. 1. 2018 15:52

Bože můj - dokážete vy pochopit něco jiného než svůj (navíc notně zjednodušený) "politický boj"? Třeba slušnost muže vůči ženě, popřípadě člověka ke staršímu člověku a nejvíc - muže vůči starší dámě?

(když pominu fakta jako proč Jiřina Bohdalová byla mnohokrát vyzývána ke spolupráci s StB - zavřeli jí otce - a jak se z toho vyvlékala frází "já když se vožeru tak všechno vykecám")

Není to moje nejoblíbenější herečka - na můj vkus je příliš poplatná "většině", nicméně herečka je vynikající a napadá mne - kdybyste něco uměl na její úrovni a byl tak populární - jak byste se asi s tím "fotografováním s prezidenty" vyrovnával vy....

Krom toho, že v dnešní době snad už i Jiřina Bohdalová má právo na vlastní politický názor.

14 2
možnosti

Mám ráda humor. Na internetu koluje spoustu opravdu povedených, vtipných fotomontáží..Shodou okolností se mi tato fotografie dnes dostala do mailu, a proto reaguji na Váš článek. Dejme tomu, že si "pan stvořitel" myslel jak moc bude díky tomu populární ( nedivila bych se, kdyby tomu tak bylo...) ale....toto nemá s humorem nic společného. Je to laciný. Pane stvořiteli, znáte pohádku Obušku z pytle ven? Což takhle vložit namísto postavy pana hostinského, kterému obušek vyplácí "pětadvacet", Vás, nahatýho, s pěkně oteklým zadkem, protože těch pětadvacet bych znásobila! :-/Rv

4 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 1
možnosti
Foto

Tak aktivistka ovšem vypadá mnohonásobně lépe, než Jiřinka. ;-D

1 7
možnosti
JK

Zajímavé je, že hranice má každý nastaveny individuálně. To, co přijde vtipné vám, zase určitě pohoršuje někoho jiného, nemějte strach.

1 0
možnosti
TH

Hranice jsou zcela jiste nastaveny induvudualne, ale zverejnit nahou fotku starsi damy (at je to kdokoliv) je za carou.

3 0
možnosti
JD

Pro všechny , kteří schvalují uveřejnění fotomontáže, dám jednu radu. Uveřejněte tam vaši fotografii s postaveným hledím, možná by byla lepší fotomontáž, to proto, kdyby hledí nebylo ve správné poloze, a s textem "Stojíme za vámi pane Drahoš.i".

7 1
možnosti
PK

Pani Bohdalová byla dobrá herečka a foto odsuzuji,na druhou stranu by si měla uvědomit, pokud je toho schopná, že už není v takové kondici aby podávala výkony před kamerou jako dříve, což je přirozený lidský běh.

2 2
možnosti
TH

Co to ma spolecneho s blogem a fotkou?

3 0
možnosti
  • Počet článků 3319
  • Celková karma 25,91
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz