Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Á i pan Ziegler se už probral se svými moudry.;-D

4 4
možnosti
TH

10 otazek, na ktere Milos Zeman neodpovedel. Zbabele neodpovedel.

0 0
možnosti
LH

Myslim že tohle nemáte zapotřebí vy přeci máte jasného nepřítele :-)) Ale jednu otázku bych měl proč pana profesora sponzoruji miliardáři kvůli tomu že chtějí na Hradě morálního prezidenta?

3 2
možnosti
Foto

Proč Zemana podporuje miliardář Novotný a Ruský Lukoil???? Proč jej chtějí mít za každou cenu na hradě, i když je těžce nemocný, což pozná každý, kdo se na něj dívá,

8 2
možnosti
ED

V tramvaji se má platit, za to, že synek nezaplatil tam ale asi ani na Dopr. podniku pokutu přece snad M.Z. nemůže, nebo jo?

6 1
možnosti
TH

Podepsal, ten spatny a lidi likvidujici zakon.

0 0
možnosti
Foto

Je to přesné a opírá se to o fakta, ale dovolím si malou doušku Unipetrol a Babiš. a holding Aliachem a opět Babiš. R^R^R^

6 3
možnosti
VB

Není to ta zvlněná dálnice, kde je omezená rychlost ? A nebyla cena včetně všech oprav na 20 let provozu ? Nebo srovnáváte hrušky a jabka ?

2 1
možnosti
ZJ

Autor je novinář. Tak MUSÍ mít pravdu.

Ostatně, Zeman může zato, že se nechce černým pasažérům platit, za havárii tankeru (společně s Putinem), za mor u divočáků a mnoho dalších.

PS. Já jsem jej, v prvním kole nevolil, ale nyní budu.

10 6
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,81
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz