Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Pokud bude šance na to, navrátit EU k hospodářské spolupráci a ev. obranu hranic Shengenu, pak je czexit špatný. Bohužel to zatím vypadá tak, že převáží to politizování, omezování a byrokracie. A pak těch, co budou chtít czexit bude přibývat.

2 0
možnosti
VB

Jaké? Co dokážete kromě okurek uvést? Stejně je to produkt domácích politiků. kteří to navrhují a schvalují, ale potom Unii nasazují psí hlavu.

1 0
možnosti
PK

Především je pan továrník trouba. Výpověď kvůli politickému názoru je nezákonná a průměrný právník z Plzně mu i teď dokáže udělat z výpovědi peklo. Stačí tenhle mail přidat k podaní na soud a bude trávit čas dokazováním, že to za A) tak nemyslel a za B) že má všechny procesy propouštění v souladu se zákonem. A i tak to bude mít těžké, protože cca 70% případů vyhrávají zaměstnanci. Tohle se dá říct ústně, ale napsat to ...

6 1
možnosti
RS

Tebe bych opravdu nechtěl zaměstnávat.

1 3
možnosti
JZ

Milý pane Zieglere, asi jen málo lidí si přeje vystoupit z Evropské unie, ovšem EU nám to rozhodování začíná znesnadňovat. A bohužel jednání a konání evropských vůdců už zachází do ad absurda. A pokud si z nás unie chce udělat jen bezduché přikyvovače jejich megablbým nápadům, tak říkám, vypišme referendum a raděj odejděme, i za cenu, že se budeme muset uskrovnit. A to ponechávám stranou celou migrantskou otázku, to je jiný kafe.

3 0
možnosti
VB

Co konkrétně?

0 0
možnosti
JM

J56a75n83a 26M53a58l92a

13. 2. 2018 12:08

Jen bych ráda připoměla , že ten hlavní propagátor referenda o našem setrvání v EU Tomio Okamura vlastí a úspěšně řídí několik firem , napříkla cestovku Miky Travel.;-)

0 0
možnosti
JC

Ovšem nejvíc sypou firmy jako Úsvit nebo SPD... ;-)

2 0
možnosti
Foto

Je to pochopitelné, že lidé, kteří sosaj z EU dotace, se děsí představy, že by si na svůj zisk museli skutečně vydělat.

6 2
možnosti
JJ

J64a15n 55J42e47n50i26c

12. 2. 2018 10:02

Koukám, že se našel další samozvanec, co pochlebuje Drahošoví a vytírá si zadek názorem voličů.

Takže vstup do EU, přestože byla diskuze o užitečnosti EU zcela odfláklá a jediné, co se říkalo, bylo, že EU je naše jediná záchrana. Což byla neskutečná lež. Pochybuji, že kdyby měli lidé dostatek informací, aspoň jako je mají dnes, tak by tak slepě volili vstup do EU. Prodali jsme se a dnes se divíme v jakém jsme marasmu.

Ta víkendová masírka o tom, jak jsou neziskovky a aktivisté neprávem nenavidění a jak je Soros spasitelem lidstva a jak jsou GB voliči tupí, protože hlasovali pro Brexit, je neskutečná arogance.

Jestli je pro někoho měřítkem prospěšnosti pro lidí zisk několika málo podnikatelů, kteří i přes neskutečný krok ČNB (umělá devalvace Kč) lidem nezvedli platy, ale strčili si ty zisky do vlastní kapsy, tak pro mne to tak určitě není. Mně stačí, kdy ž si vzpomenu, jak ta lepší část společnosti v USA, co volila Hilary neunesla porážku a vyšla do ulic, aby zapalovala auta a rabovala obchody. Soros a spol se s tím dodnes nesmířili a stejně tak s Brexitem a zneužívají všech prostředků k tomu, aby sesadili Trumpa a vyvolali další hlasování o Brexitu. Přesně jako náš parlament. Hlasuje se tak dlouho, až se nakonec prosadí to, co si přeje lobby podporována právě nadnárodními společnostmi. O lidí tady opravdu nejde ani náhodou.

6 5
možnosti
Foto

Prosím Vám, mohl byste více definovat ten "marasmus", ve kterém se nacházíme?

1 0
možnosti
JC

Možná že czexit není úplně dobrý nápad, ale vyhrožovat můžeme. Zejména když ti, co vládnou v EU, nás chtějí zničit. A chtěli jen naše zcela prázdné trhy.

Ostatně, žili jsme před EU budeme žít i po ní. A jen na okraj: když tu někteří v r. 2008 křičeli, že je krize, tak jsme žili 40 let v těžké krizi, ale nevěděli jsme o tom, mysleli jsme si, že je to normální.

6 3
možnosti

Czexit byl již proveden před 100 lety. kdy jsme založením Československa vystoupili z Rakouské unie.;-)

1 0
možnosti
JK

Já musím konstatovat, že názory amatérských demokratů mě nezajímají ani v nejmenším. Vy nechcete referendum, já chci referendum. Nevím o tom, že byste měl větší hlasovací právo než já, takže tyhle řečičky o zbytečnosti referenda jsou jen hospodským povídáním, které nemá valného významu.

Já jen abyste si uvědomil, kde je vaše místo.

19 8
možnosti
PK

..jste normální?

7 10
možnosti
JS

Problem je v tom, ze pan podnikatel i zastupci hospodarsske a podnikatelske elity uvazuji v kratkodobem obdobi prosperity svych podniku. Co bude za deset, dvacet, ci padesat let, pokudd budeme cleny sebevrazedneho spolku nazyvajicim se EU si zjevne nedovedou predstavit. Rimsti kseftari take nemohli vedet, ze v relativne kratkem casovem obdobi budou v Rime loupit Vandalove.

23 2
možnosti
PS

Vystihl jste tento stav přesně. Historie se opakuje a na nás je, abychom z těchto zmatků vyšli s čistým štítem. A ne se hrbili před každým, což několikrát pan Zeman (někdy s ním i nesouhlasím) dal slovně najevo. Který prezident před ním byl zadobře se všemi třemi šéfy mocností světa?

10 1
možnosti
PS

Jistý podnikatel, který by jako první propustil vyzývatele k opuštění nefunkčního spolku EU, trpí nedostatkem sebedůvěry. Výrobky jeho firmy distribuují europoslanci? Souhlasím s panem Zelinkou níže, má štěstí na šéfa se zdravým rozumem. On jistě hledá cesty, jak se bez EU a jejich "dotací" obejít. Pan Baťa ke svým úspěchům nepotřeboval EU, ani další naši předkové před rokem 1938, že? Byli jsme před EU, budeme i po ní. Takže zdravého rozumu je nám třeba, potom se dostaví zdravé sebevědomí. Protože nepotřebujeme instituci, která nám bude diktovat, cokoliv diktovat. Ani tzv. "letní čas", o kterém nikdo ani neví, proč se koncem března zavádí, u nás již od roku 1979 nepřetržitě. Letošní rok přímo vybízí k přeměnám, jednou z takových je odchod z nepovedeného pokusu Evropu sjednotit. To jsme již v min. století s RVHP zažili a jak to dopadlo.

9 0
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,39
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz