Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LU

Tak či tak, czexit, by bol pre EU prínosom.

Držím ČR palce, aby im ten czexit vyšiel.R^

5 8
možnosti
VV

I ja si to myslim. Moje dane by se mohly vyuzit lepe nez na stavby hotelu ceskych kmotru.

3 0
možnosti
MS

Taky nejsem pro czexit, ale s tím obhajováním současných podnikatelů- exportérů bych trochu brzdil. Kolik podnikatelů zničilo právě členství v EU se už nedozvíme a po těchto lidech už neštěkne ani pes, že.

I ten argument, že v čerpání dotací jsou stejné podmínky neobstojí. Měl stejné podmínky čerpání zemědělec v ČR a ve Španělsku? Kolik zemědělců v současné době radši zapíchlo zemědělskou činnost a pole nechali obsadit řepkou a solárními panely se také nedozvíme.

19 0
možnosti
VV

Mel, nebo nemel? Pokud vite kolik, napiste nam to prosim.

0 0
možnosti
KD

Czexit, či NeCzexit ??? Otázka, kterou by neměl řešit pan Ing. Vladimír Dlouhý, předseda stranické organizace v Prognostickém úřadu !!! Tuhle otázku si musíme vyřešit sami, bez doporučení bývalých soudruhů !!! ;-O

2 0
možnosti
MP

Pan továrník ? Tak napište který, jinak si to zařazuji k několika dalším málo uvěřitelným příběhům "publicisty" ( co vlastně publikujete, kromě blogů ? ) Jana Zieglera.

4 7
možnosti
MP

Mínus místo odpovědi ? Radši bez komentáře, abyste nemusel mazat.

0 0
možnosti
Foto

Skutečný profesionál a odborník na slovo vzatý odděluje práci a politické preference, ale v tomto případě je chování pana podnikatele již za hranou. Říká si o to, aby od něj odešli všichni TOP špičkoví odborníci, u kterých je předpoklad, že nebudou chtít pracovat pro takto sprostého a nevychovaného eurohujera Rv Těžko se mu bude hledat náhrada !!

4 19
možnosti
AP

Jedním z hlavním důvodů pro Czexit je ztráta suverenity v některých otázkách. Že se o něčem rozhoduje jenom v Bruselu. Ok, pokud ale budeme chtít vstoupit na jednotný trh EU, musíme přijímat legislativou, kterou se tento jednotný trh řídí. S tím rozdílem, že nebudeme mít vliv tvorbu této legislativy.

Čistě z logického hlediska to vůbec nedává smysl.

9 4
možnosti
VV

A ze se v Praze rozhoduje o nekterych otazkach tykajicich jen Mokra Vrata nevadi? Podobny centralismus jako Ceska republika ma v Evrope snad jen Francie.

0 0
možnosti
RJ

Ale, tak konec světa by se u nás nekonal. Takovéto bu bu bu se zajisté ozývalo i před rozdělením Československa od všelikých Hospodářských komor i všelikých ekonomů, a jak to nakonec dobře dopadlo pro Česko i Slovensko...

Nebudu se tady ohánět Švýcarskem či Norskem, ale podívejme se třeba na Izrael - S EU má uzavřenou "Dohodu o evropsko-izraelském partnerství" a vzájemně výhodný obchod tak čile kvete...

Velký průšvih by ovšem bylo vystoupení z NATO, o tom žádná...

10 0
možnosti
VV

Ano, ale ke kazde dohode musi byt nejmene dva. A znate nekoho krome Xi Jinpina a V.V. Putina, kdo by nejakou dohodu s Milousem Zemanem podepsal?

7 3
možnosti
NP

Velké podniky už dávno nejsou naše a v případě CZexitu přesunou výrobu do jiných zemí v rámci EU. Bude to pro ně ekonomicky výhodnější. Zůstaneme osamoceni uprostřed Evropy, jako vězeň na Bezdězu.

15 6
možnosti
SB

Zato oni osamoceni nezůstanou. Budou tam mít Afričanů jako hvězd na červencovém nebi.

4 0
možnosti
Foto

Vy jste, Jene, zapomněl, že v naší zemi je cca 10 miliónů odborníků na geopolitiku, sport, zemědělství, zpravodajství atd. Takže je třeba, aby se všichni v referendu vyjádřili k tak banálním otázkám, jako je naše setrvání v EU, NATO apod. Každý občan této země se po příchodu ze šichty doma zamyslí, napíše na papír pro a proti, probere to ještě se svými sousedy a spolupracovníky a poté ODPOVĚDNÉ a bez jakéhokoliv ovlivnění Aeronetu zvolí svou šťastnou budoucnost.

20 8
možnosti
JZ

Tomáši, máte pravdu, já zapomněl. ;-D

3 0
možnosti
JS

Po Czexitu nám státy EU nasadí cla a je po našem zahraničním úspěšném obchodě. Doporučil bych Vám pane Horák přečíst si stanovisko ekonoma Sedláčka k případnému CZexitu.

22 5
možnosti
VV

Nejen to, ale omezi i priliv know how. A taky prispevky na stavby silnic a dalsi infrastruktury.

12 2
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,39
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz