Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OF

My polští těšínští nacionalisté se pomodlíme za Rusko. Autore , máte radost, že sousedovi chcípla koza.?:-P

6 1
možnosti
JL

Vzorem je (pro me) sousedni Rakousko. Zachovalo si zemske zrizeni, to umoznuje ekonomicky vrust a iniciativu , z toho duvodu ma po Nemecku nejlepsi ekonomiku v Evrope. Hlavne tam, po odchodu sovetskych okupantu v roce 1955, nikdy!!! nevyhrala volby komunisticka strana.

2 0
možnosti

Tak vymyslet kritérií můžete spoustu. Otázka zní, která jsou pro posouzení životní úrovně důležitější. Česká republika má např. nejvyšší kvalitu turistického značení cest na světě nebo nejhustsi funkční železniční síť.

8 0
možnosti
VC

Vaše rusofobie, či snad spíše putinofobie již dosahuje mnohovesmírných rozměrů, Vy byste snad zato měl i kandidovat na Nobelovu cenu v tomto odvětví. Ostatně soudím, že byste mohl každý Váš příspěvek zakončit parafrází Cata staršího : "Ostatně soudím, že Kartágo (Rusko) musí býti zničeno."

12 12
možnosti
JZ

Pravda, která nekritické rusofily bolí, není rusofobií. :-)

11 5
možnosti
Foto

Pokud vyjdu v obrázku publikovaných dat, tak je podivuhodné, že rozdíl mezi věkem dožití v Česku a v Rusku je jenom o něco větší než čtyři roky.

5 2
možnosti
ZH

Sovětský/ruský člověk je nezmar. V naśich podmínkách by se běžně dožívali 100 let. Nebejt teda vodky. :-)

2 0
možnosti
Foto

J69a85k22u36b 15R95o67t67h

13. 2. 2018 18:41

Karma, Honzo, ale hlásím, že je to marný, Žarkové Jovanovičové a podobní si budou neochvějně, jako sám Čurila Plenkovič před Slavíkem Loupežníkem, stát za svým. Raaaaassssííííjjjjááááá!!!!!! ;-D;-D;-D

13 6
možnosti
Foto

Upřímně řečeno, vůbec netuším, proč nás pan Ziegler opakovaně těmito věcmi krmí?Chci snad být ruským důchodcem? Ani náhodou. Chci být německým duchodcem samozřejmě. Ale ne v Německu. Němci už dočista ztumpachověli.

9 15
možnosti
JZ

Aby rusofilové nepřekrucovali pravdu. Německý seniorům se jistě vede dobře a není známo, že by masově odcházeli z Německa. A když odchází, tak někam k teplým mořím, a určitě ne do Ruska nebo do východní Evropy.

14 4
možnosti
Foto

Situace Ruska je dlouhodobě obecně známa a kdo chce přijmout pravdu, tak to ví. Příznivci a manipulátoři budou mást, lhát a překrucovat. Máte pravdu, to je vše, co mohou dělat.

PS: Poměrové ukazatele jsou asi myšleny na 100 tis. obyvatel a ne na 100 000tis. obyvatel.

15 2
možnosti
Foto

A proč to hlásíte? Tak třeba Mongolsko je na tom asi hůř a ticho.

3 13
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,53
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz