Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Putin hlavně nabídl vizi Ruska, které je silné a kterého se každý bojí. A 75% národa ho za to zvolilo. Není to tedy jen agresivní, expanzionistická politika věrchušky, ale takto smýšlí většina národa. Je to proto horší než jsme mysleli.

7 5
možnosti
Foto

Ano, Rusko se chystá napadnout celý svět...

4 3
možnosti
Foto

taky to nepovažuju za překvapení:-)

3 0
možnosti
Foto

Já osobně nevím, proč nejvíc ze všeho pan Ziegler řeší problémy Ruska. Co takhle, třeba pro osvěžení, stejně důkladně rozebrat problémy Španělska, člena EU?

Opravdu mi to připadá přehnané, zde v Česku řešit všechny věky odchodu do důchodu na celé severní polokouli. A když ne všechny, pak proč zrovna ty ruské?

Ruská policie nikoho tak brutálně nezmlátila, jako ta španělská. Ale, kdyby to udělala, tak toho zde bude plný blog.

Prostě a jednoduše, nejde o nic jiného, než o malování ruského čerta na zeď.

10 6
možnosti
MM

Chápu, jako bývalý člen SČSP a současný člen Přátel Ruska jste se musel také vyjádřit.

8 3
možnosti
MB

Úkol zněl jasně a byl tedy splněn. Osobně si myslím, že V.Putin by toho i rád nechal. Patří mezi nejbohatší muže světa - což se o jeho zemi říci nedá. Objevuje se staronový problém, kdo pak usedne ke skříni plné kostlivců ? Úplně stejný problém - viz R. Fico. Rusko, pro nás není zemí přátelskou - ani nepřátelskou. Jde o zajímavý obchodní prostor. (Který nám v současnosti vůbec nechybí !), viz HDP ČR. Oni zase obchodovat nechtějí, zvolili si cestu sankcí a armády. Tak jo, počkáme si. Podstatné je, že tamnímu lidu se to líbí - opravdu jde o jejich cestu. I věřím tomu, že ty volební podvody Vladimírovič neorganizoval - Ta horlivost je gubernií je až úsměvná ! Furt dokola - Dohnat a předehnat, prakticky program 100 let starý ... Zajímavé - stačí :-)

5 1
možnosti
Foto

Mirku, přečetl jsme si jen tvou první větu a větší nesmysl jsem vážně už dlouho nečetl.

4 4
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,88
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz