Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RB

Zieglwr zase mele srajdy . Ostatne jako vždycky :-P

22 2
možnosti
Foto

že stejnou logiku neuplatníte v případě vyšetřování masakru v Gaze-kdyby Izrael zabil skutečně jen teroristy, proč by nezávislé vyšetřování OSN odmítl?8-o

konec konců komu se mohlo hodit aby rozeštval Rusko s USA odpoutal pozornost od minulých událostí a zabil pár nenáviděných Arabů?

7 5
možnosti
Foto

Odpověděl vám pan Řezník níže. Protože každá vláda má právo chránit své obyvatele. Nikoliv je vraždit, tak jako to dělá Asad. Izraelská vláda chrání své obyvatelstvo proti teroristům a proto není nejmenší důvod aby OSN srkalo do jejích záležitosti své rypáky.

5 6
možnosti

Křeč, pane autore, křeč a nenávist. Máte na to právo, stejně jako já můžu v diskusi napsat, že se tak dostáváte do slepé uličky. Potkáte se v ní s Doníkem.

12 4
možnosti
Foto

Ruská Federace podala návrh na vyšotřování incidentu expertní komisí, to ale bylo Spojenými státy vetováno. Oni chtějí politickou komisi, aby se případu mohl věnovat Boris Johnson, který se tak proslavil při vyšetřování novičoků.

29 7
možnosti
JK

J19i92r84k19a 80K80o77r30n

11. 4. 2018 20:38

Ruská horda podala návrh na vyšetřování komisí, jejichž výsledky by mohla vetovat....USA na mezinárodní komisi, která by ukázala na viníka....

10 8
možnosti
Foto

Ale teď tomu vážně nerozumím. Ve stejný den, kdy idnes přinese informaci, že se povstalci v Dumě dohodli s Asadem na evakuaci své a svých rodin, tak ve stejném článku se objeví informace, že byl tamtéž proveden Asadem chemický útok na civilní obyvatelstvo. Pokud ten útok provedl Asad, měl by být zastřelen pro plýtvání vzácnou chemickou municí. .

https://zpravy.idnes.cz/syrie-duma-povstalecka-skupina-dzajs-al-islam-se-dohodla-na-evakuaci-11x-/zahranicni.aspx?c=A180408_153859_zahranicni_lre

19 3
možnosti
MK

Pane Zieglere, uniká mi smysl příspěvků, založených na víře (přesvědčení, náklonosti, preferenci, nenávisti, apriorních postojích....) zcela opomíjejících fakta. Podstatná jsou fakta, tvrdá fakta, nikoliv povídačky. HARD FACTS, NO STORIES.

19 3
možnosti
VV

Od te doby, co existuje GOOGLE jsou ma internetu fakta dostupna. musite si ovsem umet ta fakta vybrat a ne fake news.

4 5
možnosti
MB

Šlo již o osmou rezoluci, kterou Rusko zablokovalo ve prospěch svého syrského spojence, Varovalo, že text v jeho současné formě, kdy požaduje od syrské vlády, aby s mezinárodními vyšetřovateli plně spolupracovala, nepodpoří ! "Rusko si vybralo špatný tábor" - B. Johnson, VB. "Rusko se ozhodlo chránit monstrum místo syrského lidu" - N. Haleyová, USA. "Pachatelé hrůzných chemických útoků, se za ně musí zodpovídat" - O. Skoog, Švédsko. Jasné spiknutí proti Moskvě ! ... :-)

3 0
možnosti
VV

Osmou? Dodnes jich bylo nejmene 19.

1 0
možnosti
RP

A já četl, že Rusi odmítli vyšetřovat z USA" na dálku" a ve svém návrhu chtěli komisi s odborníky a měřením přímo na místě. Četl jsem špatně. ;-D

23 3
možnosti
JN

J96o87s32e25f 84N23i42k44l

11. 4. 2018 18:34

...To je přece jasné...komise bez ruského zastoupení, to je přece nemyslitelné...taková komise objeví cokoliv i záminku k vojenskému tažení USA proti Sýrii...

4 4
možnosti
VK

Proč by mezinárodní komise měla být bez Ruského zastoupení?

0 0
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,16
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz